Follow my blog with Bloglovin

På heder och samvete

Det gick mycket bra (!) på jobbet idag. Jag slutade tidigt och efter det hade jag ett medarbetarsamtal med min chef. Nu känner jag mig ännu mer säker på varför jag är här. Idag är en sån dag då jag kan sätta upp mål för att jag vet att jag klarar dem hur lätt som helst. Idag vill jag mer än något annat.

Nu har jag bestämt mig för att jag ska börja köra på med träning och även bra mat. Jag tror det är viktigast att få ordning på vad jag äter men det måste även kombineras med motion och träning. Så vad säger ni?!! Ska vi komma i form tillsammans?

Nu skall vi gå ut på en kall promenad jag och min iPod. Massa kärlek!


Sweetest girl


sunday.


Just nu sitter jag ensam i vår soffa och kollar på Solsidan, imorgon skall jag jobba på Ladan och på fredag åker jag till Uddevalla och träffar de människor jag saknar. Mest av allt saknar jag honom.


PUNKT

when it gets dark and when it gets cold we hold eachother till we see the sunlight

live by love though the stars walk backwards.


När jag var i London sist såg jag den här underbara filmen ovan på bio och nu så har min syster lovat att vi skall se den när jag är hemma. Är det någon som har fler filmtips? Puss.

Dinner time

Jag och Rebecka tillagade precis pasta med bacon och ädelostsås här hemma. Det är definitivt våran rätt. Väldigt enkel och väldigt god. Idag har jag jobbat på Ladan igen och imorgon är jag äntligen ledig. Jag ska försöka sova så länge som möjligt. De senaste dagarna har jag sovit så väldigt dåligt och vaknat upp flera gånger per natt. Jag önskar att jag kan slappa av. Snart åker vi hem och hälsar på.


.

Är det inte läskigt hur enkelt man tror att man kan bestämma sig själv för att radera bilder och ord för att gå vidare? Jag trodde att jag hade kommit över allt som hade med dig att göra men det räckte med att du titta på mig på det sättet igen så var jag helt fast. Först nu förstår jag att man kan inte bestämma själv vad man skall känna. Det bara finns där och det gör mig glad, för jag vill det. Nu kan jag inte längre förneka mina känslor för dig. Äntligen är du min.

P.S

Har så fruuuuuuuuuuktansvärt ont i mitt högra ben och kan inte fatta vad det beror på. Det är jobbigt.

Josef är helt känslig haha. Håller på att spela massa toffelmusik och sjunger med.. hon hittar en så säger hon "ååååh" lyssnar på den i 1 minut sen hittar hon en annan och bara "ååååååååååååh" det blir bara längre och längre. Nu går det en låt "I can't make u love me if u don't" för mycket deprission! eller hur de stavas

Hallå måste man träna för att gröt ska va nyttigt?

Imorgon är vi alla tre lediga och då ska vi åka till Karlstad och shoppishoppi samt hämta min bil! FINALLY! Som jag har väntat på min audi a7! Äntligen blir du min, tack mami och papi <3

Nu ska vi fortsätta lyssna på Josefs musik här. Ciao.


what you remember becomes what happened.



1. Jag går till Ladan vid lunch 2. Så här ser jag ut på jobbet

Josef

Sitter hemma i soffan med Josef och vi båda sitter med varsin dator i knät så läser hon upp en status och sen säger hon "asså.... hur intressant är det?" och jag mmm:ar lite grann bara för att hon ska tro att jag är intresserad. Sen säger hon "asså orka 19 personer har kommenterat" sen går hon vidare till nästa status "och den här typ ....... asså hur intressant är den och så har den fått 10 kommentarer! ååhhhhh"

Så snälla söta rara folk kommentera alla Josefs statusar i fortsättningen för det hon skriver, det ÄR intressant.
Älskar dig Josef, du är bäst!


Min sommarcrush

Jag satt och tittade igenom mina bilder från i somras. Jag har länge vetat om att detta var en av dem bättre sommrarna i mitt liv och det av många anledningar men det finns en speciell. Jag kommer till det. Jag såg till att vara ledig en hel del så att jag äntligen fick tid till att njuta lite av sommarens alla fina dagar.

Det var jag och Cara i stort sett hela sommaren och vi blev 1 med alla vi umgicks med. Vi hade så otroligt kul och båda två njöt verkligen till fullo av denna tid. Det bästa som Cara har lärt mig är att man skall leva på impuls och inte tänka så mycket som jag har en tendens att göra. Hon var även med mig när jag träffade min sommarromans. Vi hade väldigt många mysiga varma kvällar ihop och vi visste att varje gång det vankades festligheter så fanns han vid min sida. Jag kunde alltid lita på honom! Jag valde att dela min älskling med Cara eftersom att vi delar allt tillsammans. Vi båda tvekade ofta på ifall vi kanske skulle testa något annat men det blev alltid så att vi lutade oss tillbaka och valde det bästa. Varför ändra ett vinnande koncept? Jag kommer alltid minnas vår sommar med dig, Aussie. Tyvärr så hände det som inte fick hända. Du svek mig och fick mig att må dåligt en kväll så därför har jag valt att gå vidare. Cara likaså. Men vi kommer ändå alltid minnas dig med glädje, jag hoppas att vi kan hitta tillbaka till varandra någon gång i framtiden.


The fear you won't fall

It hasnt felt like this before. It hasnt felt like home before you. And I know it's easy to say but it's harder to feel this way and I miss you more than I should, than I thought I could. I can't get my mind off of you.

I know you're scared that I'll soon be over it, that's part of it all.
Part of the beauty of falling in love with you is the fear you won't fall.


1.

Vill du få Rebecka på fall? Till att börja med skall du vara en kille, så vitt jag vet... Du ska gärna vara stor (misstolka inte) lång och så. Ingen mini. Håret spelar inte så stor roll och du får gärna vara intresserad av kläder och ha en egen stil. Du får inte vara för komplicerad och torr utan ska kunna bjuda på sig själv. Du ska skratta mycket och ha humor, skratta gärna åt hennes skämt för det gör hon ofta själv. Om du spelar gittar är hon din!


if you’re looking for a sign, this is it.

Idag har vi varit lediga. Vi har städat upp i lägenheten, tjejerna handlade och lagade middag till oss och jag har tvättat ett par maskiner. Nu ligger jag och Josef i vårt rum i varsin säng, med varsin dator och det toppat med tända ljus. Hon sa precis "Nej är du inte inne på chatten!" hahah nej jag har faktiskt loggat ur fbook för ikväll. Det är ett tecken på att det är dags att sova. Godnatt!


Snygg tatto.

maybe thats what happends when a tornado meets a vulcano

His hair, falls perfectly without him trying. His eyes, shine perfectly when he’s smiling. He took my perfume, sprayed it on himself and said, “so I can smell of you”. I melted. I never really wanted to think I was in love with him, I just thought I want what I cant have, but no, now I know without a shadow of a doubt. I’m in love with him, and if it’s possible to love someone more everyday, I love him more everyday.


Josef

- Hallå vet ni vad jag drömde inatt?
- Neeeeee...
- Jag drömde om snabbmakaroner! Vi skulle typ göra de eller nått så kommer Rebecka helt glad in igenom dörren bara för att hon hittat makaroner som bara behöver koka 2 minuter!

Hon är så söt lilla Josef.

Nu spelar vi mario wiiiiiiii och jag önskar jag orkade anstränga mig lite mer då jag ser Josefs besvikna min i ansiktet varje gång jag dör.....


best cover out there


Skoter

Hej lovers! Nu sitter jag och Cara i Ladan och har precis avslutat vårat arbetspass som vi haft tillsammans idag. Det märks verkligen att skolorna börjat igen då det är mycket lugnare om dagarna nu. Men vi hoppas.. Eller ja.. Jag vet att det snart blir mycket att göra igen. Så det är gött :) Ikväll ska receptionen och aktivitetsbokningen ut och göra skoterspåren i Branäs osäkra. Speciellt jag och Cara då vi ska dela på en och burnaaaaa! Orka ordet burna men det beskrev vad jag menade så bra. Om ni känner för det så får ni gärna läsa detta inlägg flera gånger då jag lagt ner extra tid och kärlek på att skriva det. Hoho. Vi hörs, puss!





Fucking with her is like playing with fire


Mockingbird

we're all we got in this world when it spins, when it swirls, when it whirls, when it twirls

Joy

Vi har haft fullt hus i en vecka och det har vart hur bra och hur mysigt som helst. Lördagen kändes så långt borta ett tag men nu är den här och det är bara jag och Josef kvar i huset. Det är mysigt men det känns lite konstigt. Jag kom att tänka på förra säsongen nu. Då åkte jag ju upp hit helt själv och varje gång jag hade besök hemifrån så kändes det helt tomt när dom eller den åkte hem igen. Idag är jag så jävla glad för att jag har Josef och Cara här med mig hela tiden, dem är bäst. Snart tar vi bilen till Uddevalla över en helg igen, det ska bli kul!


Miss u.


you got what I need

Vi har precis kommit hem från Karlstad nu babies! Idag har vi shoppat i stan, ätit en riktigt god middag på Fontana di Trevi, spelat bowling och biljard på Score och åkt bil. Kanske världens längsta bilresa. Vi hörs snart igen, have to sleep. Puss puss puss.


Orren/Aspen

Sitter i incheckningsbod och underhåller gästerna med lite Joshua Radin. Det kan dom inte klaga över, eller hur? Slutar halv 8 idag och då skall jag hem och bara mysa. Imorgon blir det en liten tripp till Karlstad.


Collé






















lunchtime


Ingen matlåda :(((

If you laugh, you change. If you change, the whole world changes around you.

God morgon söndag! Jag sitter på Brants och äter frukost. Idag är det ankomstdag här i Branäs och jag skall jobba. Det är nu man känner sig tacksam för att man inte gick ut igår kväll..... hehe.

mitt 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja just nu jobbar jag säsong i Branäs

Har du några nyårslöften?
Nej det har jag inte

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja både vänner och bekanta

Vilka länder besökte du?
Norge, Grekland, Turkiet, England, Italien

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
1 juli

Vad var din största framgång 2010?
Att jag lyssnat till mig själv och gjort som jag vill

Största misstaget?
Har alltid varit att jag kastat mig in i saker för snabbt. Utan att stanna och tänka efter.

Bästa köpet?
En klocka till min älskling. Jag blir så glad när jag ser den på hans vänstra arm varje dag.

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor, fest och mat

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag blev riktigt glad för en julklapp jag fick av mina föräldrar

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Love the way you lie och ONE - Swedish house mafia osv.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket ledsnare

Vad önskar du att du gjort mer?
Inget. Jag vet inte. Ansträngt mig mer.

Favoritprogram på TV?
Gossip Girl, Prison Break, How I Met Your Mother

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag vaknade upp på ett hotellrum i Rom av att Katarina gav mig frukost på sängen och första presenten. Jag var så bakis efter att jag och Jény var ute och tog del av huvudstadens nattliv - och en timma senare
var vi på konferens. Till lunch åt vi McDonalds och sedan bestod dagen av att resa hem till Sverige. Väl i Göteborg hämtade Rebecka och Josefine mig och tog med mig till ett hotell där jag öppnade dörren till
ett rum fyllt av kärlek. De hade pyntat rummet med ballonger och kalas. Vid midnatt tog vi en taxi till Park Lane där vi avslutade kvällen. Stort TACK mina fina tjejer, ni gav mig den bästa födelsedagen!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Svart, enkelt, tight, klassiskt

Den bästa nya personen du träffade?
Vanessa och Madeleine


home

Home isn’t a place anymore. It’s a group of people.

GOTT NYTT


Mer bilder kommer senare!


hej 2011

Sometimes you have to be strong for yourself. You have to know that you are a good
person and a good friend. What is meant to be will end up good and what is not won’t.
Relationships are worth fighting for, but sometimes you can’t be the only one fighting.
At time, people need to fight for you. If they don’t, you must move on and realize what
you gave them was more than they were willing to give you. Hopefully, people realize
great things when they come around and don’t lose something real. Always fight, until
you can’t anymore, and then be fought for.


2011

Cara har ännu en gång lovat att vi ska blogga skiten ur er. Jag börjar! Igår var det nyårsafton för den som inte visste och det firades i Bangladesh 22G och sedan på Brants. Vid tolvslaget samlades alla utanför och delade ut kramar samtidigt som vi delade på en skumpa. Det är något som jag älskar med att jobba här, man lär känna så mycket nya roliga människor! Josef fick min nyårspuss iår, kunde inte valt någon bättre :) vilka läppar! hahaha slämt åt sido. Nu ligger vi i min säng och funderar på ifall vi skall städa det för att sedan belöna oss med en bam på Brants igen. Det är ju ändå 1/1-11 och det händer ju bara typ en gång i livet så ja... det måste ju firas. Bilder kommer när kameran har hittat från vardagsrummet till min dator. Puss!


RSS 2.0