Follow my blog with Bloglovin

Angel


Blame it on Cara för att ni inte får läsa om vårt otroligt intressanta liv i Branäs. Dumt att ens skriva att vi ska bli bättre för det kommer vi nog inte haha. Joooooooooooooooooooooooodå det kommer vi. Just nu kollar vi Victoria secret fashion show och jag tänker ännu en gång att jag ska bli såååå fit till sommaren va men vi får väl se på det. Har jobbat hela veckan lång och mer än så men på lördag är jag äntligen ledig så nyår ska firas och SOM det ska firas!! Ciao.


Sunday

Hej på er! Vet inte riktigt vart jag ska börja. Det har hänt en hel del sedan vi skrev senast. För nästan exakt en vecka sedan öppnade Branäs Fritidscenter upp portarna för säsong 2010/2011. Dem första gästerna checkades in, liftkorten började säljas och skidor började hyras ut igen. Allt är nu i sin ordning och jag är glad över att jag beslutade mig för att göra en säsong till! Med denna starten så kan det inte bli annat än bra. Möjligtvis bäst.

Aaaaaaaaaaaaaja nu kommer den riktiga "bloggrebbe" istället. Igår var det förfest hos Uddevallamaffian som vi så fint har blivit kallade hahahah asså så jävla fult är det men men. Det började ganska städat. Alla satt i vardagsrummet och lilja fick stå för musiken. En stund ja. Vem pallar ens lyssna på Bo kaspers orkester och typ jan johansen och sånt? Neepp vi bytte musik och drog fram kortleken. Kiche lyckades med sina tröga skämt och josef fick straffkortet vilket betyder att varje gång någon annan drack var hon också tvungen att dricka. Ni kan ju tänka er hur det slutade för vårt lilla hjärta hahaha så söt va hon! Sen gjorde vi succé på Brants osv osv. Jag bjuder på bilder istället!








stay cool


Här är lag 8. På företagsdagen i fredags blev vi indelade i olika lag där vi senare tävlade i tipspromenad över hela anläggningen och på min gruppbild gör vi något som kallas "sprattlande laxen" eller ja Robert skall föreställa en döende lax och vi pekar på honom. Tyvärr så har jag inte använt min kamera en enda gång sedan jag kom hit och därav inga bilder. Jag måste lova mig själv att ta bilder.

today.

Idag har jag och Josef varit lediga. Vi har ätit lunch på Brants med Rebecka (som jobbat) där vi åt en god hamburgetallrik med aioli till. Vi har handlat, vi har städat, vi har tvättat, vi har lagat mat. Vi har varit duktiga.


måndag

Nu kör vi. Det är min allra första arbetsdag här i Branäs and I love it! Detta kommer bli den absolut bästa resan någonsin. Mitt mål är att lära.


U remind me

Hej på er! Nu är vi klara med utbildningsveckorna här i Branäs och imorgon sätter arbetet igång på riktigt. Dock inte för min del då jag är ledig men för mina tjejer Cara och Josef. I fredags var det Kick off på Brants för all personal. Kvällen började med helt underbar mat och gott sällskap runt bordet sedan var det live underhållning och dans. Jag hade riktigt riktigt roligt och det vet jag att alla andra hade också så därför fortsatte kick offen även in på lördagsmorgonen för att sedan ta en paus och fortsätta på kvällen i Tempo 2. Även där vart det väldigt lyckat. Idag har vi legat i soffan och jäst, kollat Gossip girl, handbollsfinalen och lagat mat. Nu skall vi snart sätta på en bra film och fortsätta mysa. Jag älskar det här.






miss u guys

shoo där borta in the woods. ska jag säga bor också in the woods, irmis som gästbloggar lite här. ville bara säga att jag saknar mina älsklingar + josef. sen hade jag lust att göra om eran header lite också hihi hoppas det är lugnt. nu är det handboll på tv och tjejerna missar matchen så rebecka har bett mig hålla henne uppdaterat typ varje minut. just nu leder sverijääh i alla fall, gött. ska fortsätta bowa lite nu käkar aladdin choklad och jag äter från båda lagren och käkar upp dom goaste. jag skulle bara skriva en rad eller två så nu ska jag avrunda här. saknar er och tänker på er every motherfucking day!!!

with big huge enormous love /eran irmis <3


lunch


Idag har vi företagsdag då alla anställda är närvarande och vi har seminarier och efter detta är det ut i backarna (!) på tipspromenad som gäller. Det är kul i Branäs! Puss.

Ps. Detta är min nya vän Linnea från Halmstad!

fin remix!


en dag kvar.

Idag har vi haft den sista riktiga utbildningsdagen på jobbet. Vi har mestadels repeterat vad vi tidigare lärt oss men när man kommer till en ny värld har man mycket att lära. Jag själv känner att jag har bra kläm på det hela och på måndag skall det bli roligt att göra den första arbetsdagen för säsongen. I slutet av dagen åt vi klubbor och tablettaskar med våra alldeles egna Björnbusar på. Vi är redo.

Under morgondagen kommer vi att träffa skidlärarna och bekanta oss med dem. Det är så otroligt mycket människor man lär känna här uppe = roligt. På fredag har vi företagsdag.

Nu skall vi äta tacos! PUSS.


nothing that is worth knowing can be taught


Nu är klockan mycket och vi säger godnatt med en bild från toppen idag. Natti!

BURLESQUE


Ni bara MÅSTE se den här trailern. Jag vill se hela filmen nu även fast det är långt kvar till premiär, som det brukar vara när man ser på en trailer. Men den som väntar på något gott...

SVERIGE

Nu sätter alla på tv4 och hejar på Sverige!

Sen så ja.. idag har vi vart uppe på toppen och gjort iordning för öppning. Det har vart sviiiiiiiiinkallt idag! -25 imorse sen blev det lite varmare framåt dagen men det är ändå inte okej såhär tidigt på säsongen haha. Det är faktiskt sjukt fint här när man ser snön som ligger så fint på träden och marken, sen en rosa himmel med en stor sol och små söta stugor. Gud aja.. heja Sverige nu!


quote

Be careful whose advice you buy, but, be patient with those who supply it. Advice is a form of nostalgia, dispensing it is a way of fishing the past from the disposal, wiping it off, painting over the ugly parts and recycling it for more than it’s worth.

falla fritt

God kväll där ute! Idag vaknade jag upp till lucia och på jobbet bjöd dem oss på lussefika. Det känns så konstigt att jag inte kommer till att vara hemma under jultiden i år. Men så är det. Istället ska jag fira med Rebecka och hennes familj här upp och jag är säker på att det kommer bli minst lika bra. Jag älskar jul-
en och allt runt omkring. På lördag skall vi åka ner till Karlstad för att inhandla det sista och när vi är där
så har dem lovat att vi skall åka till Ikea. Det första som slog mig är köttbullar... mums. Haha nu spårade
det lite här men jag har ingenting mer att berätta om dagen tyvärr.


Imorgon ska vi upp till toppen och här är
jag och Beckis i Ladan förra säsongen!

Måndagsklubben

Hola amigos! Kom hem från jobbet för en timme sedan.. typ. Idag har vi gjort iordning för öppning och imorgon ska vi till toppen för första gången denna säsongen. Kuuul. Ikväll ska vi till Tempo där det är måndagsklubben och lilja har lovat att bjuda på tårta. Var ju faktiskt någon som fyllde år för några dagar sen. Vi lovade att blogga skiten ur er.. skriver mer sen när jag har så feeeeeeeeett mycket mer att berätta.

I'll take a risk, take a chance, make a change and breakaway

Ä-n-t-l-i-g-e-n så är allt i sin ordning. Idag flyttade vi till Sysslebäck för att göra en säsong i Branäs och vi skall blogga skiten ur er. Jag lovar. Ikväll har vi inte riktigt orkat packa upp våra väskor utan vi tog en kopp
te och efter en fantastisk helg hemma ser jag fram emot allt jag har framför mig. Nu vill jag säga godnatt
och tacka pappa och mamma för att dem hjälpt mig så mycket <3 puss.

Branäs

Hello! Cara tvingar mig att blogga innan jag går och lägger mig så det blir ett inlägg bara för att jag måste annars kommer hon väl och skäller på mig :( Nu är vi iallafall framme i Branäs alla 3! Va lite orolig att Cara och Josef inte skulle komma fram när dom började med att köra vilse i sin egen stad........ Men här är vi. Utbildning en vecka till sen kör vi och det skall bli så jävla kul. Har säkert sagt det 16456822 gånger men ärligt talat, det skall verkligen bli det.

Jag vet inte vad mer jag ska säga om gårdagen än att den var så jävla lyckad. På alla sätt och vis. Jag älskar min familj och mina vänner så ofantligt mycket ska ni veta. Debuten på systemet hanns med tro det eller ej men jag va ju fan tvungen för här uppe får man ju gå till Coop och beställa haha! Okej man kan beställa från Ica också faktiskt..

Jag är glad. Vill alltid vara så glad som jag är nu.


bästis 20 år!!!










20000000000000000000000



Nu är jag stooooooooor :)

Happy

Hej på er! Jag orkar fan inte med den listan mer.. Cara ligger ju typ en vecka efter också haha. Vi tar det en annan gång. Nu är vi båda i Branäs i alla fall. Cara åkte upp redan i söndags och jag kom igår. Vi har haft utbildning dom här dagarna och skall ha det även nästa vecka sedan öppnar vi och jag längtar! Imorgon åker vi hem till Uddevalla igen för att fira min födelsedag på lördag. Det är ju fortfarande kokokoooöken här uppe så kände inte för att fira den här i år som jag gjorde förra så.... aa då gör vi inte det helt enkelt. Josef hänger med hit på måndag också så då finally är vi samlade. Cara känner sig lite ensam i sitt rum nu Josef!! Vet inte vad mer jag ska skriva.. jag längtar så jävla mycket till imorgon och framförallt lördag! MÅSTE skriva önskelista nu.. fan jag är sämst. Aja PUSSSSS!


MINGELMINGEL

Jag och Cara gillar mingel/vimmelbilder! Fast bara dom som vi tar själva där vi ser jätteglada ut och har händer som flaxar åt höger och vänster. När vi var på Peacock så kom en vimmelfotograf fram till oss och ville ta ett kort. Vi hade redan fått i oss tillräckligt med luft innan vi gick in då hon som stod i entrén sa "Tjejer åldern är 25 här ikväll.......... men ni ser ju jävligt bra ut så ni kommer in" Thank u puppyeyes! I alla fall.. när denna fotografen kommer fram så posar vi vårt bästa. Vi tar en bild men så känner hon att den inte var bra så vi tar en till... och en till.. och en till... irma är med på någon.. en till.. ja kanske 2-3 till SEN får vi ett resultat:



Sååååja baby!

Det enda som finns att säga är att vi måste vara mer enade än någonsin nu, hålla ihop och gå vidare, säger Sergio Ramos.

RSS 2.0