Follow my blog with Bloglovin

3 months

Igår vid denna tiden satt jag och Cara i mitt kök och åt frukost tillsammans. Ägg, Te och macka, så gott! Idag sitter jag här igen... själv. Cara är påväg till Mallis och jag hade mer än gärna bytt plats med henne. Men det är bara 3 månader kvar tills jag och min pojkvän åker till Mexico!!!!!!!!! Fy va underbart. 3 månader till skall jag allt kunna vänta, vi har ju en del att se fram emot innan dess också. Häromdagen hittade vi ju äntligen en soffa som blir perfekt i vår lägenhet. Ahhhhhhhhhhh. Idag skall jag träffa Sarri och sedan blir det jobb 15.00 - 23.00. Ciao.

friday

Äntligen fredag! Den dagen som alla går och väntar på. Fredag eftermiddag måste vara den skönaste känslan när man har en ledig helg framför sig. Jäsa lite, lägga upp planer för helgen och bara vara. Så skönt! Vad som händer idag vet jag inte än.. Vi ska väl kanske åka och kolla på soffa återigen. Börjar misstänka att Micke har börjat tröttna på det nu när han igår sa "Älskling vet du vad?! NU TAR VI DENNA SOFFAN!" haha. Får nog bestämma mig snart.. Ha en fin helg.

nu är det dags igen.


I måndags eftermiddag träffade jag MalinMotionshuset och signade upp ett gymkort för 3 månader. Känns så bra att ha gjort det och ännu bättre efter första träningen. Hon visade mig runt och berättade hur och vad hon tränar samt gav en hel del tips om träning. Var helt slut efter passet och vilken träningsvärk jag fått. Så jävla bra.

Varför jag bara signade för 3 månader får ni veta senare!


Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dom i hand

Denna låten sjöng Melissa Horn på Norges minnescermoni för det som hände den 22 Juli. Den träffar verkligen varenda liten punkt i kroppen med hennes text och sätt att framföra den på. Alla är "en av dem som berörs ändå".

.


Mañana

Mañana är ett ställe som jag varmt kan rekomendera! Jag och Micke har vart där flera gånger, senast förra helgen, och är alltid lika nöjda. Ni som inte vart där, åk dit! Maten är super och drinkarna likaså.

Här finns inga brustna hjärtan

Denna dagen har bestått av jobb och tandläkarbesök. Jag brukade aldrig ha problem med att gå till tandläkaren tills min älskade tandläkare Eva gick i pension och jag fick Claes-Göran istället! Claes-Göran... ja jag vet man hör bara på namnet. Han var inte alls lika bra och snäll som Eva så jag bytte och fick en Cecilia istället! Cecilia lät mycket bättre tyckte jag och va rätt jag hade! Det gick galant. Så nu behöver ni inte oroa er för att jag har hål i tänderna.

Efter detta så mötte jag upp Micke och så gick vi och kollade tapeter. Shit vad svårt det är! Trodde aldrig att det skulle vara så svårt att välja hur man skall ha det. Micke är en sån typisk jaggillarallt-kille som säger "Men va inte denna fin då? Eller denna? Eller denna?". Villket får mig att framstå som en kärring när jag bestämt säger "Nej" så därför lägger jag till ett "Jo kanske" ibland. Han har gett mig fria händer men det tror jag inte att jag vågar. Vi skall vara två om detta, jag och mitt älskade älskade hjärta.

the funeral

Pappa och Zana på begravningen. Tänk att förlora den man älskar mest i hela världen. Det finns inga ord.

el clásico

Sitter med familjen samlad framför tvn och just precis slog Ronaldo in 1-1 för Real Madrid som tur är. Tänker på min pojkvän som jag väldigt gärna vill prata i telefon med efter matchen. Kom precis på att jag glömt visa er bilder från när vi var i Madrid. Skall försöka göra det någon dag. Vi kan göra en mjukstart...


med honom <3

åh


You aint a doll, you're a silver dolla


Denna tisdagen har bestått av jobb, Överby och nu degkväll framför Allsång på Skansen med Kiche. Perfekt! Jag åkte till Överby med Josef i hopp om att hitta massa kläder då jag var i Göteborg i helgen och inte hitta någonting förutom en klänning. Men nej. Om man kan lida av typ 0 shoppingsug så gör jag det, i alla fall när det kommer till kläder! Kul. Nåväl, jag är nöjd ändå. Igår blev det nämligen klart att jag och Micke blir sambos 1 november. Kan knappt vänta tills man skall köpa alla möbler osv att inreda lägenheten med! Då finns det inte tid för 0 shoppingsug. Nej mina vänner, då skall Rebecka gå löööös.


josefine


Igår när vi åt lunch på jobbet läste jag ett sms jag fått av min kära Josefine där hon berättade att hon snart är hemma igen. Hon har varit bortrest i en vecka och jag förstår inte att det har gått så fort. Jag är glad över att ha henne hos mig igen och kvällen igår var en av de mysigaste på länge. Vi satt först hemma hos henne och pratade medan vi drack lite öl/cider och sedan gick vi ner till Kullgrens uteservering och stannade till stängning. Vi pratade i timmar och lät inget störa.

eftermiddag


Har en fantastisk eftermiddag på bakgården!

If i was young

Friday and i'm seriously in love! Va underbart att fredagen äntligen är här. Sitter hemma och försöker tagga mig själv för denna dagen och helgen. Klockan 15 går jag på kvällspasset och sedan hem och myser. Tidigt imorgon skall nämligen jag och Micke åka till Göteborg och spendera helgen hos hans syster där. Shopping, Mañana och troligen Liseberg, lovely! Ha en fin dag.


there's a reason why it's called fall


you have to be someone

Nyligen hemkommen ifrån jobbet och nu sitter jag i sängen och är lite små nostalgisk. Lyssnar på massa gammal musik och tänker tillbaka på äldre dagar. Tiden går så snabbt och ibland önskar man verkligen att man kunde spola tillbaka och göra om allt. Jag vet inte om jag skulle gjort något annorlunda. Förmodligen fortsatt spela handboll och tänkt mer på mig själv. Men det är väl typ det. Jag skall ändå säga att efter alla om och men är jag nöjd med min tillvaro och idag trilla det ner ett brev i lådan som kan göra det hela ännu bättre.


don't let anyone tell you what it is


Jag har precis sett färdigt dokumentärfilmen Catfish tillsammans med min syster. Efter att ha sett trailern hade jag höga förhoppningar och väntade mig att något alldeles sjukt skulle hända. Var lite rädd ett tag i filmen men det kom aldrig något sjukt alls. Istället grät jag för på något sätt var det vackert. Verkligen en film jag rekommenderar.

ett år



För ett år sedan hade jag och bästis en fantastisk kväll/natt på Smögen tillsammans. Tänk vad fort ett år kan gå.

lazy summer.

Vilken sommar. Regnet slår på mitt fönster och jag ligger i min säng med laptopen i knät. Tänkte åka till Torp och köpa mig lycklig men nu smsade precis Rebecka att vi ska luncha innan jobbet. Jag har inget val.

It wasn't me

En ny start. Ett nytt liv till bloggen är vad vi har lovat er. I vintras sa vi att vi skulle blogga skiten ur er. Denna gången säger vi det också fast med andra ord.

Idag har jag jobbat tillsammans med Cara och det gick givetvis som en dans på rosor! Det är inte alla som får jobba med sin bästis men det får jag (här önskar jag att jag kunde göra en sån generad busgubbe som går att göra på iphonisen) Men ni får låtsas att ni ser den. Efter jobbet blev det till att traska hem... ensam. Jag hatar verkligen att vara ensam bl.a. för att grejer som inte brukar låta börjar låta och saker som inte brukar stå framme står helt plötsligt framme. Yes kompisar, det är spöken jag snackar om! Jag lovar er att dom finns. Idag efter att jag vart hemma i ca 20 min upptäckte jag att ytterdörren stod öppen and like shaggy would say "It wasn't me". Men dom verkar ändå softa. Jag får ju sköta mitt så sköter dom sitt.

Nu är det dags att sova. Det är faktiskt 4 arbetsdagar kvar denna veckan sedan blir det en mysig helg i Göteborg. Nattispuss på er hela högen.


we will never change the way we are

Idag ska vår blogg få liv igen! Jag lovar er.


because i said so






En av alla dagar i Cypern.

RSS 2.0