Follow my blog with Bloglovin

we will never change


Ikväll har vi bara suttit i vår soffa och myst. Vi satt precis och prata om hur lite det faktiskt är kvar av den här säsongen. Imorgon är vi inne i v.9 vilket betyder att hälften är gjort men ändå planerar man redan för hemfärden (vilket i och för sig är helt fel att göra). Nu skall vi bara njuta den sista tiden. Åka bräda så att vi halvt slår ihjäl oss, laga middag tillsammans i vår lägenhet, prata strunt i soffan, skratta, hänga med allt härligt folk som jobbar här och bara vara vi. Jag, Josef och Cara. Mina underbara tjejer! Nu kör vi den sista tiden också.


lördag

Mickes sista dag hos mig idag. Inte allt för glad över det men vi gör de bästa av saken. Efter en god frukost så är vi påväg in till Branäs och skall åka bräda. Ikväll blir det middag på Ladan ♥

Vi håller ihop



Jag står inne på Branäs livs och beskådar min vackra rumskamrat. Det är så hon gör det.

Skickat från min iPhone

snowboard

Hej peeps! Kom hem från Branäs för en liten stund sedan. Idag har jag vart ledig och då har jag och Mikael åkt bräda tillsammans. Det gick fast det gick sådär haha. Övning ger färdighet mina vänner och på fredag skall vi ut igen fast då är vi allihopa lediga så det skall bli roligt. Jag ska bli grym på det! Måste våga åka snabbare bara men för att göra det så måste jag våga slå mig lite hårdare om/ifall jag ramlar och ja.. men det kommer! Nu är Micke och Kiche iväg och handlar till Tacosen som vi skall äta idag. Mmmmmm mumma. Jag mår så jävla bra just nu. Hoppas ni också gör det! ♥


monday.

Igår kväll när jag och Rebecka kom hem från jobbet fick vi oss en stor överraskning. Kiche och Micke väntade på våra rum!!!!11!!1! Vi hade inte en aning om att de var här och med dem hade min mamma skickat med så mycket mat att vi knappt får plats i kyl och frys <3 tack så himla mycket. Och idag när jag kom hem från jobbet lagar dem middag (och Rebecka städar ska tilläggas) haha. Vad har jag gjort för att förtjäna er? Ni är bäst! Puss.

long gone

Ligger för ovanlighetens skull vaken fortfarande. Nu tänker jag igen, som alltid! Undrar om det finns en gräns för hur mycket olika tankar som kan trängas där uppe i huvudet på samma gång. Både logiska och helt ologiska saker. Drömmar och verklighet. Vill spola fram tiden samtidigt som jag vill stanna den. Dilemman. Små saker och stora. Som ni hör är det dags att sova så dröm sött alla fina. En sista sak är att ni helt klart ska in och läsa min vän Jessica och Sannas blogg matanana.blogg.se (fixar länk imorgon!). Hade ni inget att tänka på innan så har ni det nu. Puss och god natt.

love and other drugs


Jamie Randall
: I've never known anyone who actually believe that I was enough until I met you. And then you made me believe it too. 


get busy living.

Idag åkte vi in till Branäs vid lunch och hyrde snowboard. Det var strålande solsken och perfekt kyla. Det är mycket folk på anläggningen nu och då trivs jag som bäst. Vi tog två backar på baksidan berget och sedan en paus på Toppstugan där vi drack varm oboy från Tazza. Idag åkte vi hela berget (blå backar) ned för vår första gång någonsin (!) och det känns jävligt coolt. Senare beställde vi varsin pizza på afterskin på Brants och jag har nog aldrig varit så trött i benen. Den här dagen har varit guld värd <3 tack tjejer.







Happiness























Space bound

I'll do whatever it takes when im with you I get the shakes. my body aches when I ain't with you I have zero strength. there's no limit on how far I would go, no boundaries no lengths. why do we say that until we get that person that we thinks gonna be that one and then once we get 'em it's never the same? you want them when they don't want you soon as they do feelings change It's not a contest and I ain't on no conquest for no mate. I wasn't lookin when I stumbled onto you must've been fate. but so much is at stake what the fuck does it take? lets cut to the chase, but a door shuts in your face. promise me if I cave in and break and leave myself open, that I wont be makin a mistake.


Respekt

Tillbaka i Branäs igen och igår åkte även Sarri med oss upp, min vapendragare sedan många år tillbaka. Önskar att jag satt vid min gamla dator så hade jag kunnat lägga in låtar som vi gjort (Japp vi har skrivit låtar och vårat band hette Respekt! haha). Har även en hel del sjuka bilder som vi tagit genom åren. Hon skall i alla fall stanna här med oss några dagar och lära oss att bli bra på bräda! Idag var första gången i blå, b-l-å, backe och jag överlevde! I huvudet snurra mitt liv i bilder och till bakrundsmusik hörde jag the show must go on. Fråga mig inte varför men så var det. Här får ni en bild på mig och Sarri innan vi skulle till Malins maskerad för snart 3 år sedan haha.


every february, you'll be my valentine.


Det som aldrig skulle kunna bli något men är allt.

Alla hjärtans dag

Idag är en sån dag som är till för att visa extra mycket kärlek och omtanke för sina nära och kära. Egentligen så håller jag med alla dem som tycker att det inte skall behöva en speciell dag för det men jag tycker det är fint. Gud låter som världens djupaste person men just 'alla hjärtans dag' låter så fint. Idag har jag tänkt extra mycket, vilket jag inte trodde var möjligt, men jag har insett vilken tur jag har som träffat så många bra människor! Helt seriöst. Och dom dåliga har jag gjort mig av med. Nu är jag påväg till Göteborg med min loooove. Ha en fortsatt bra dag :)

Lördag


Home

Det har vart sjukt mycket att göra på jobbet idag så när jag kom hem var jag helt slut. Ändå tog vi oss i kragen och gick ut på en promenad (duktigt! thank you very much). Håret och ögonfransarna var helt vita för er som vill veta. Hade verkligen frusit till is hahaha. Fick konstaterat att jag var snygg ändå vilket var skönt för självförtroendet. Till middag blev det inget finare än korv med bröd och sen har vi bara jääässt framför tv:n hela kvällen vilket har vart hur skönt som helst! Imorgon skall vi jobba och sen åker vi hem till Uddevalla igen. Det var verkligen inte längesedan vi var där men det skall bli skönt att få komma hem. Hemma är ändå hemma förstår ni mig? Asså mitt hem, mitt rum och min säng, mina saker everywhere och min mamis underbara mat, civilisation och mysiga fik. Tycker visserligen om att bo i den lilla håla vi bor i här med mina bästa vänner men som dem säger, there's no place like home. Djupt men ack så sant va. 

Ska lägga in dem sista låtarna på ipoden nu innan jag ska sova. Lugn musik funkar inte att lyssna på om man vill ha en Cara som är vaken hela vägen hem imorgon så Alfred får bjuda på fest helt enkelt. Fick skrota Jimmy då Micke tyckte att Alfred passa bättre. Hans önskan min lag ;) Nattipuss på er! 


torsdag


Nu skall jag åka in och jobba en liten stund, sedan kommer syster! Puss.

we love the things we love for what they are

Jag har kommit hem efter 12 timmar på jobbet, varav jag arbetat 8 och därefter suttit i möte. Och jag är så ledsen för att jag inte uppat er på ett tag. Det är det att livet kommer mellan för att leva. Men i måndags då skall ni veta att jag för första gången i mitt liv stod på bräda. Det var väldigt kul men inte alls smärtfritt. När vi avslutar säsongen här skall vi kunna åka smärtfritt. Jag tror på mycket träning. Vad tror ni?

Imorgon kommer min lillasyster och hennes kompisar hit. Jag och R har lovat att möta upp dem och visa dem runt. Och så är det torsdag = ankomstdag = roligt. Jag har fått sovmorgon. I love it.


God natt

Idag har jag jobbat, ätit, kollat how i met your mother, vart på quiz (där vi kom 2:a idag med Petter och hans getter!!!!), kollat how i met your mother igen och nu skall jag snart sova. Mer händelserikt än så är det inte just nu. Igår åkte vi bräda igen och min kropp behöver återhämtning och vilaaaaaaaaaaaaa! Imorgon är det jobb men det är skönt, jag älskar mitt jobb!

sometimes the best decisions are the ones that don't make any sense at all - Ted Mosby

och med det så säger vi god natt ♥


Barney Stinson


Bästa vän

Är det inte lustigt hur många människor man släpper in i sitt liv och som man sedan släpper iväg? Bara sådär. Som tar plats i hjärtat, påverkar ens sätt att vara, lär en nya saker och får en att skratta så mycket så man viker sig. Jag har haft tur och lärt känna så otroligt bra människor. Än idag så finns det en som stod mig väldigt nära för några år sedan och som jag skulle göra allt för. Jag tänker för mycket för mitt eget bästa ibland, det vet jag om. Caroline och jag är väldigt olika men vi kompletterar varandra perfekt. Hon vet alltid vad hon skall säga eller, konstigt nog, när hon inte skall säga något alls. Vi har rest tillsammans, skrattat, gråtit, bara varit, till och med skrikit på varandra. Jag vet att jag alltid kommer att ha min Caroline, hon är den delen av mig som jag saknar och utan henne går det inte runt.


Probably the best Rebecka in the world

Cara frågade mig om jag hade något mål. Kom inte fram till något först men så slog det mig. Jag skall bli grym på bräda!

 
Här gör Josef ett tappert försök.


dearest friends

We may not talk for hours, days, weeks and months even. But when we do, everything feels the same.

 


Promenad

Tanken var att antingen skriva ett jävligt genomtänk inlägg eller att inte göra det och bara vara så rolig som jag kan va. Det sluta med att jag ska ut och gå istället.. götttttttttttttttttttttttttt! Vill föresten att sommaren skall komma nu. Inte imorgon inte igår eller förrförrförrgår eller nått sånt typ om vecka eller kanske månad eller 2 månader eller 3 dagar neeeeej!! Vill att den ska komma nu.


jumpsuit


Idag hämtade jag ut ett paket från H&M och jag gillar verkligen den här juipsuiten jag fått hem. Jag brukar egentligen inte beställa kläder på internet men denna gången gick det bra. Fin till kofta i vår.


and here we stand as one

Nu har vi hittat tillbaka till Bangla igen efter 4 dagar hemma i Uddevalla. Det var mysigt att vara hemma och träffa människorna man saknat. Fick äntligen krama om Jessica igen och skratta med henne. Det är sånt man behöver. Nu jobbar vi alla tre för fullt och snart börjar sportlovsveckorna så då får vi äntligen mycket att göra.

Idag när jag skulle checka in en gäst så visste han inte i vilken stuga han skulle bo eller vilket bokningsnummer han hade så jag fick helt enkelt be om hans namn. Då sa han Mikael Alfredsson. Hur ironiskt är inte det? Önskar bara att det var min Mikael Alfredsson som stod där.


RSS 2.0