Follow my blog with Bloglovin

4 days to go

Känns som att livet är för kort för att "stå ut" med något man egentligen inte vill göra. Det är så typiskt mig att tänka för mycket.. Jag önskar att jag bara kunde stänga av min förmåga att tänka så det knakar och bara chilla istället. Men som sagt 4 days to go sen är jag ledig igen.


be kind

Hej mina vänner. Det har varit en lång dag och nu sitter jag i min lägenhet framför Scrubs. Idag åt jag frukost med Rebecka, lunch med Andrea som var hemma från Tromsö på Harix med flickorna och i eftermiddag gick jag på kvällspasset. Nu skall jag snart krypa ner i min säng för att tidigt imorgon gå upp och jobba igen.


Cara is a bad updater!

And that's all for now. Maybe a picture to light up your night? Ohyes, here you have it:



Me and Cara are always laughing at this picture! Take a good look at the beer. Im holding it like it was my baby and it's taking a nice little nap in my arms. How cute? Sorry for my bad english but I'm starting to get tired. Talk to you tomorrow, xoxooxoxoxoxoooxxxxooo.


Put a smile on my face

Eftersom att sommaren faktiskt är över så får jag ju säga att vi har haft sånt skönt höstväder idag. Satt ute och fika med min fikakompanjon numero uno Angelo Vega och det var hur gott som helst ute. Efter det så åkte jag till Torp med mami.  Hittade en tröja med texten "the world is a book and the ones who do not travel reads only one page". Det är så jävla sant.


Hola

Man kan verkligen säga att jag satte Caroline i arbete. Hon imponerade på mig idag när hon faktiskt tog tag i det som hon pratat i veckor om. Nu håller vi alla tummar som finns på att detta går vägen! Annars har vi bara degat idag. Min söta lilla kusin Vanessa kom hit runt 17 och gjorde oss sällskap. Eller ja, det gör hon fortfarande. Den största ansträngningen vi gjort idag är att göra våfflor och oj va gott det var. Nu kollar vi när Zlatan presenteras och funderar på ifall vi skall åka till papi och kolla på Real Madrid. Sköna söndag.


What kind of world do you want

Det har blivit lite av en tradition att Cara kommer till mig på morgonen så att vi kan äta frukost tillsammans. Sen sitter vi vid matbordet och disskuterar allt mellan himmel och jord. Vi har just precis avslutat dagens frukost och idag, tack vare irmis, kom vi fram till att starta denna bloggen. Den kan inte bli annat än grym. Nu har vi denna söndagen att ta tag i! Have a nice day.


RSS 2.0