Follow my blog with Bloglovin

ekonomiskt oberoende.

Idag har vi vart på möte för hur vi skall lägga upp vår ekonomi inför framtiden. Känns ungefär lika vuxet som det låter. Men det känns skönt att ha rustat upp sig lite inför framtiden! Nu spelar Micke FIFA 12 (hans nya leksak!) medans jag ligger i hans knä och spelar Joshua. Bra deal.

just nu.


Sitter på Carlia och håller världens sötaste bebis! Vi håller Rebecka sällskap.

förbjuden kärlek

Jag sitter hemma ensam i vår stora soffa och ser på ett program på tv som handlar om förbjuden kärlek. Det handlar om när kärlek göder hat och när kärleken till en annan människa hindras av fördomar och politik. Måste börja med att skriva att jag blir riktigt upprörd när jag ser att människor världen över fortfarande inte kan acceptera och förstå att kärleken inte har några gränser. Herregud det är så orättvist? Att inte få vara med en människa pga. kön, hudfärg, hemland, religion, etc. Bara tanken av att inte få vara med den man vill mest av allt i hela världen ger mig rysningar i hela kroppen. Det ska inte få vara så. Detta gör mig ledsen.


frukost


Har precis varit på trafikskolan, nu blir det frukost på en parkbänk (får passa på så länge det går).


it's simple: you complete me

Det har varit en härlig måndag. Jag har övningskört, läst teori, skickat in papper och varit med min pojkvän som även han varit ledig. Vi har unnat oss pizza och film, närmare bestämt 101 dalmatiner hehe. Äntligen har vi nu tid för varandra igen och jag är så tacksam över att jag har honom som stöttar mig.


stay honest

Jag är så trött på negativa människor. Man hör om det, läser om det, ser det alldeles för mycket och man väljer att bry sig trots att man inte behöver det men man gör det för att det hör till. Man har alltid gjort det och även om jag skulle skriva nu att jag inte tänker göra det i fortsättningen så kommer jag fortsätta göra det omedvetet. Men det finns redan för mycket av det, förstå!

Nog om det och fokus på bättre och roligare saker. Måndag, ny vecka nya tag. Om en timma börjar jag jobba och sedan är det dagpass resten av veckan. Skönt! I fredags när jag kom hem ifrån jobbet satt Micke, Kiche, Cara och Kongo och drack för fulla munnar. Jag var inte sen med att joina dem för att sedan gå ner till Köket och dansa Salsa haha. Hade riktigt roligt! Lördagen var vi hemma och lagade världens godaste Fajitas och sedan blev det en sväng till Mortens där det var knökat. Det har vart en bra helg men nästa blir mycket lugnare. Längtar redan nu =)

måndag


Startar denna vecka med att övningsköra :)))


.


One love

Fredag!! Någon mer än jag som tycker att veckorna går så sjukt snabbt? Jag minns att vi beställde vår resa i våras och då var det såå långt kvar. Nu är det bara drygt 2 månader dit. Håller på att göra mig klar för en kväll på jobbet men först en lunch på stan! Ha en fin dag.

Have you ever confused a dream with life? Stolen something when you have the cash? Or thought your train moving while sitting still?




Hade en väldigt mysig helg. Jag åt middag med mina vänner, jobbade, var med min bästis, firade Chiles nationaldag, åt middag med min familj och sist men absolut inte minst myste med min fina pojkvän.

Nu har det gått ett par dagar med för lite sömn och imorgon har jag ställt klockan tidigt igen. I need some beauty sleep for real haha. En dålig cirkel jag m-å-s-t-e komma ur. Höst betyder förändring och jag vill som många andra göra nya saker och snart skall ni få veta en mycket rolig sak! Godnatt.


the perfect moment to start is always now


Jag har inte mått bra sedan jag vaknade i eftermiddags. Nu ska jag åka till min bästis!

aw


Vi hade after work på Harrys igår kväll. Åt en bit mat och pratade om allt mellan himmel och jord innan jag skulle gå till jobbet igen. Nu ska jag gå och lägga mig. Är så himla trött. Ville bara skriva att ni är världens underbaraste tjejer!

den absolut bästa som finns


they bring me to you

Vi startar denna dagen med en av mina favoriter bland Joshua Radins låtar:



streetlight

Underbart med fredag! Jag skulle egentligen vart ledig idag men fick hoppa in en timma på jobbet. Det gör mig absolut ingenting faktiskt. När jag väl är igång och jobbar så mycket som jag gör så funkar det. Det var som sagt bara en timma och nu har jag hela dagen framför mig. Jag hoppas att vi kan åka och kolla på soffbord idag. Jag vill ha nu! Jag vill ha köksbord, tapeter, ny säng också men man kan inte få allt med en gång.. OCH man får omöjligtvis allt med en gång med den beslutsångesten jag har haha. Well well. Ikväll är det after work med tjejerna! Love.

du förstår

Jag borde stanna upp nu och bara njuta av allt jag har framför mig. Så det känns nu vill jag alltid att det skall kännas och i början på nästa år när allt jag har framför mig just nu är gjort vill jag lägga upp nya planer, nya mål att sträva efter och nya fina minnen så nära så jag känner att jag kan nudda dom.

brotip


smoking hot










I lördags hostade Charlotte fest för tjejerna och här är lite bilder vi fotade på hennes balkong <3

innan jag kände dig

Melissa Horn är helt fantastisk. Jag ligger och lyssnar på hennes nya album ensam i mitt rum med tända ljus och datorn i knät. Älskar hennes musik. Fantastiska texter. Hon lyckas sätta ord på så många känslor.


Tanzania

Igår kväll fick jag ett sms ifrån Jessica, blev självklart överlycklig då jag tänkt på henne ända sedan hon åkte. Var hemma hos henne dagen innan hon skulle iväg och såg vilken panik det var med packningen. Dem hade först blivit lovade att få ta med sig några extra kilon tills dagen innan då allt blev fel p.g.a missförstånd. Sån tur var så fick dem med sig allt som dem packade om och resan hade gått bra. Nu befinner sig vår fina vän i Tanzania.

.


brand new day

Idag välkomnar vi måndag. Denna veckan jobbar jag nätter och likt varje gång hoppas jag på att det är den sista. Jag gillar inte att sova bort dagen och jobba över natten. Tänkte ta mig en promenad innan frukost idag men så blev det inte, istället fastnade jag med datorn. Planerna för dagen är att svara på viktiga mail, läsa körkortsteori och sedan unna mig något jag vill ha. Tror det blir lite roligare att läsa då...


I missed you


Dagen innan jag och Beckis reser till Edinburgh på personalresa har vi bokat in Joshua Radin i Stockholm. Förstår ni vilken fantastisk vecka vi kommer att ha? Jobba fram till onsdag, ett dygn i huvudstaden och i helgen besöka ett nytt land för oss - Skottland. Är det någon som vet hur shoppingen är? Vart ska man gå? Självklart det första jag tänker på...


word

Jag har legat i min säng och spelat Wordfeud hela morgonen. Laddade ner appen igår kväll och nu är jag stuck. Finns det någon som vill möta mig? Jag är riktigt bra faktiskt. Nu sitter jag med datorn och väntar på mina motspelare att svara mig.


everyone wants something


Den 14 oktober spelar Joshua Radin i Göteborg. Den 14 oktober åker jag tillsammans med mitt jobb på personalresa till Scottland. Så sjukt opassande samtidigt som det skall bli så himla roligt! Men jag och Cara har pratat lite på att försöka ta oss till Stockholm den 13 oktober och se han spela där istället. Senast vi var på hans konsert så blev vi helt förtrollade och nästan kära i honom (trots att han faktiskt ser ut lite som ett troll haha). Det var en spelning i Brew House, en liten lokal och vi stod 2 meter ifrån honom. Det var så litet och kändes så nära och jag älskar när man går på en konsert och får höra en historia bakom varje låt. Ååååh...


run the world (girls)


Beyoncé är en så beundransvärd människa. Vi såg I Am... World Tour för 2 år sedan i Göteborg och jag kan tala
om för er att det var magiskt!

hearts on fire

Imorse väckte min älskling mig när han skulle åka till jobbet och då gick jag upp och tog på mig träningskläder. Idag körde jag spinning puls 50 min och lite stretchning på det. Vi var en liten klass på 18 personer med instruktör och visst är det roligt när människor i din omgivning ger allt. Jag hörde: JOBBA FREDAG! WOHO! NU KÖR VI! DET ÄR FREDAG! haha helt galet men det ger mycket motivation.


Caroline frågar ut Rebecka del 2



Hola Rebecka! Nu är tiden inne för en uppföljare till Caroline frågar ut Rebecka. Hur och vart skall du flytta?
Hej kompis! Ja som jag har väntat på denna stund. Jag skall flytta till en lägenhet centralt i Uddevalla, strax ovanför torget tillsammans med min pojkvän. Hur.. ja jag skall be bl.a. dig om bärhjälp osv. Det är ett senare problem. Just nu har vi det tillräckligt svårt med att hitta de perfekta möblerna att fylla denna lägenhet med.

Vad är den äckligaste maträtten du vet?
Svårt. Men jag minns en gång när jag var liten och skulle äta hemma hos en kompis och hennes mamma hade lagat Kassler. FY! Det kan vara en av de värsta matupplevelserna någonsin.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Ironiskt nog så när Micke läste denna frågan ställde han sig upp och drog byxorna till naveln hahaha. Nej men seriöst, jag vet inte.

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Senast idag sa jag till Kenta på jobbet att allt jag önskar mig var en miljon men då svarade han med att jag jobbar i Hotell & Restaurangbranschen så det kan jag fett glömma. Om jag fick en enda önskan skulle min önskan vara att få fler önskningar.

Vem saknar du?
Gamla vänner som man tyvärr inte träffar så ofta längre.

Nämn tre saker du är nöjd med som du gjort i jobbkarriären.
- Jag sökte säsongsarbete i Branäs vintern 09/10 helt själv och fick jobbet. Utan att ha en aning om vad jag gav mig in på så packade jag väskorna och åkte dit. Träffade människor jag aldrig skulle träffat annars. Alla borde någon gång i sitt liv säsonga, det är så jävla roligt!
- Att jag utvecklats från liten och blyg bakom receptionen till mer öppen (från larv till fjäril typ hahaha)
- ?


Är du religiös?
Nej. Jag är konfirmerad men det är typ det.

Vilka tidningar läser du?
Alla möjliga.

Har du någon oanad talang?
Jag kan skratta väldigt väldigt väääldigt länge. Ni kommer inte tro mig nu, det vet jag, men för några år sedan när jag var i Danmark och spelade en handbollscup så skrattade jag oavbrutet i typ 8 timmar. Malin spelade in skrattet på sin mobil och spred det vidare i Uddevalla (någon hade de som ringsignal hahaha). Det mina vänner, är en oanad talang!

Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?
Finns nog inget. Inte som hållt länge nog för att det skall nå fram till mig i så fall haha.

Senaste låt du lyssnade på?
WASP - Cry fi dem

Vilka tre personer inspirerar dig mest?
Min mamma för att hon är så otroligt stark och alltid finns där. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan min lilla mamma. Caroline för att hon är min bästa vän och så olik mig. Hon har ett lugn som en person som jag precis behöver. Men hon är också väldigt impulsiv och någon man alltid kan räkna med. Love it. Den tredje personen får bli två personer och det är min storasyter och Jessica, för att dom följer sina drömmar!

Bästa skönhetsknep?
Skratta!

Vad är det snällaste någon sagt till dig i år?
Han säger varje dag att han älskar mig. Oavsett vart vi är, vad vi gör, hur vi mår så kan han kläcka ur sig "Fan va jag är kär i dig". Snälla, fina, underbara ord som man aldrig kan trötta på.


Vill du hälsa något till våra läsare?
WORLD PEACE!

NI HITTAR DEL 1 HÄR!

loppis/secondhand/utförsäljning

På söndag kommer mina vänner att ha en loppis med kläder, barnkläder, barnvagnar, leksaker, inredning, möbler, teknik och mycket mycket mer. Dem kommer att ha den på parkeringen vid torsdagsvägen (Kurveröd) mellan 10.00 - 15.00.

Det ligger en annons på Uddevallatorget där ni hittar mer information!

puppy.

GAH vad söt! Älskling har lovat mig en hund i framtiden.

.


nattis

Vi har haft en så fantastisk resa jag, min familj och pojkvän. Efter en vecka på Mallorca känner jag mig så glad och lycklig, utvilad och laddad inför hösten. Jag är redo att ta tag i allt igen, jobb och övriga projekt.


Jag älskar dig.


Blessings

Just nu på Kilbäcksgatan 29: Jag sitter vid datorn och läser bloggar samt facebookar.. Micke står och diskar ca 150 glas 50 tallrikar och 83 bestick samt planerar vad vi skall gå och handla för mat sedan. Japp! Annars har dagen bestått av jobb och så kommer resten av veckan att se ut också. Det inkluderar även helgen. Imorgon skall jag träffa Jessica en sista gång innan hon lämnar oss för Tanzania igen ♥

forever young

God morgon! Har precis sörplat i mig en kopp te och skall snart börja plugga lite tänkte jag. Kommer kännas sjukt konstigt att behöva öva in något igen, det var längesedan sist! Annars så.. igår var jag för bakfull för att ens orka med mig själv. Vi var hos Amanda i lördags och kollade Miss World Sweden (mycket trevligt!) tanken var sedan en lugn kväll men det blev lite för mycket av det goda och det var ingen pigg Rebecka som traska till jobbet 7 igår morse. Men det gick fint! Man lever bara en gång. Skönast var det när jag kom hem efter jobbet, Micke var helt lost i fifa så jag kunde sussa lite. Sen somna han med så sov vi hela dagen tror jag.. och klämde i oss en vesuvio med kebabsås. Haha nej fyyyy, nu är de hårdträning som gäller! På tisdag kommer min bästa vän hem!!!!!!

God morgon


Ni får vrida på huvudet. Idag skall jag fika med min underbara Jessica. Lovely! Sedan blir det jobb kvällen lång igen. Have a great day!

RSS 2.0