Follow my blog with Bloglovin

31 oktober

Måste bara börja med att skriva FAN VA JAG ÄLSKAR ATT VI HAR SKAFFAT LÄGENHET. Aaaaah så skönt! Så. I fredags greja vi bara massa här hemma och åkte till Ikea och handla de sista grejerna man måste ha men inte tänker på. Ett tips när man skaffar eget. Gör som vi och lägg undan några tusen på "grejer-vi-måste-ha-men-glömt-att-vi-behöver" så slipper ni en chock när ni ser vad kvittot landar på. Sedan när vi kom hem så monterade vi lite möbler och tog några öl tillsammans, kvällen slutade på Mortens. Hade riktigt roligt med min älskade pojkvän!


I lördags kom Josef hit och så bolla vi lite vad vi skulle göra. Slutade med groggar på Harrys. Mycket trevligt det med! Nu är det ny vecka som består av bara jobb. Må dagarna gå riktigt fort nu fram till december. På tal om december, finns det någon mysigare månad?!

say hello to my friend josef


home is where the heart is

Hej fina! Va bra vi uppdaterar för er trogna läsare haha. Både jag och Cara har haft fullt upp. Jag och Micke fick tillgång till lägenheten tidigare än väntat så vi har hållt på att måla, köpa allt som behövs för att fylla ett hem med mera med mera med mera eller m.m. m.m. m.m. Nu börjar det bli lite ordning här i alla fall och jag älskar att vi äntligen blivit sambos! Detta blir jättebra. Nu är det bara en månad kvar till Mexico också. Jag är så glad och ni förstår nog varför. Nu kommer Josef hit så får vi se vad kvällen har att erbjuda :)

BRANÄS

Idag fick jag ett mycket roligt samtal från Adam i Branäs och nu står det klart att jag från och med den 5 december jobbar min andra säsong i skidorten. Dem hörde av sig redan i augusti och det har för mig varit intressant sedan dess. Den roliga nyheten är att jag fått en helt ny tjänst, den har alltså inte funnits tidigare.

Branäs är en av Sveriges snabbast växande skidorter och det sker ständigt förändringar och nya investeringar. Skillnaden för mig från förra säsongen är att jag åker upp ensam, jag har körkort och bil men framför allt jobbet. Det är stor chans att växa och utvecklas när det ligger mer ansvar i jobbet. Detta skall bli skit kul!


Josefine, Rebecka, Sara och jag.


happy birthday.

Idag har vi tillsammans med Zana varit vid graven och lämnat blommor och ljus. Idag hade Patrick fyllt 45 år. Medan jag stod där i regnet och tårarna föll mot kinderna hoppades jag på att han skulle komma tillbaka. Och jag hoppas fortfarande att han skall göra det. Jag saknar honom enormt mycket och det gör så ont i hjärtat. Varje dag.

Att vara sjuk och ledsen gör ingen bra tisdag.

i guess change is good

Nu är vi hemma igen! Stockholm och Edinburgh var två väldigt lyckade resor med massa skratt och minnen. Jag älskar hur en mix av så olika människor kan passa så bra ihop! Nu är det dock tillbaka till verkligheten igen så nu blir det bara jobb en period framöver. Skall säga grattis till vår älskade Cara som tog körkort häromdagen också!

saturday so far







move it

Hello! Vi håller på att göra oss iordning för middagen ikväll men jag är redan klar så jag tänkte jag skulle uppa er lite om Stockholm. Vi åkte dit väldigt tidigt igår.. var framme redan halv 10 och blev väldigt tacksamma över att vi fick tillgång till hotelrummet direkt. Vi bodde på Best Western Kom Hotel. Väldigt bra och centralt i Stockholm så det kan jag rekomendera. Vi gick direkt ner till stan och kolla lite i affärer och leta upp ett mysigt fik. Vi gick till Chokladkoppen som vi blivit rekomenderade av receptionisten. Väldigt mysigt! Provade en kopp varm vit choklad for the first time om ni vill veta. Gott var det!

Anledningen till varför två personer åker till Stockholm innan tuppen gått upp för att bara spendera en dag där och åka hem strax efter tuppen gått upp är ingen mindre än Joshua Radin! Yes, he's the reason. På kvällen hade han en spelning på Strand i Hornstull och fyfan va bra han är! Det är andra gången för mig och tredje för cara (lite stalker) som vi går på hans spelning. Dem låtarna han framför med varje historia bakom får varenda en att beröras. Så nu vet ni det!

Nu är snart Cara klar så då skall vi ner och möta upp dem andra. Bilder kommer senare. Ha en finfin helg :)


hello edinburgh


Jag och Beckis har precis checkat in i detta rum. Visst är det fint?

hello stockholm

God morgon! Sitter med Cara på tåget upp till Stockholm nu. När vi kommer fram hoppas vi på tidigt incheck sedan går vi säkert på stan och kollar. Väldigt bra för mig som sparar pengar!! Ikväll är det Joshua Radin. Lovely.

winter

Har suttit och kollat igenom bilderna ifrån Fjällen i vintras. Både ifrån Branäs och ifrån Hundfjället. Måste erkänna att det drar lite i mig. Jag älskar vinter lika mycket som sommar! Jag gillar när det blir mörkt tidigt, när snön lägger sig så mjukt på backarna, att ta en varm oboy på uteserveringarna när det är kallt ute och sedan när våren närmar sig byter man ut oboyen till en kall öl istället, afterski, att se alla barn som är fullkomligt orädda i backarna åka förbi sina föräldrar. Det finns så mycket mer och det är klart att en vinter i fjällen skiljer sig mycket ifrån en här hemma. Nu blir det min första vinter i Uddevalla på 2 år men jag kan säga redan nu att det blir garanterat mer en än en gång i vinter som jag får ställa mig på brädan igen.

we found love

Vi gav Joel ett lego i present igår. Sjukt underskattat med lego! Vi fastnade totalt.


Helgerna går verkligen sjukt fort. Idag är det redan söndag men det gör mig inte så mycket. I veckan väntar jobb 3 dagar sen Stockholm och sedan Skottland. Det blir nog en riktigt bra vecka tror jag! Nu måste jag verkligen ha mat.. asssååå verkligen och nu orkar jag inte tänka på att det är stranden som gäller om 1 och en halv månad. Nä, jag går nog och köper mig en pizza! Det tror jag inte att Micke säger nej till heller haha.

kalas

Igår var vi på Harrys och åt gott medans vi kollade på fotbollen. Just nu håller vi på att göra oss i ordning för kalas till lilla Joel som fyllt 6 år :) Efter det får vi se vad som händer. Jag känner mig lite trött och seg men det är lördag så det kan snabbt ändras.


image description


Skall även tala om att jag träffade min vän Emma igår. Vi fikade, pratade minnen och sedan gick vi hem till henne och jag fick beskåda något av de sötaste jag sett! Hennes hund Maja har fått 12 (!) valpar. Det är inte utan att man smälter i hjärtat när man ser dem. Nåväl, nu hoppas jag att alla har en fin helg :)

life happens when you're busy making other plans


Herregud vad denna vecka gått snabbt! Imorgon är det redan fredag och jag har hela dagen planerad. Ibland är det skönt att ha det också. Jag ska jobba, träffa Josefine, gå på aw med tjejerna och mysa till Idol hos mina vänner Rebecka och Angelo. Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra dag och säger därför godnatt till er nu. Sov sött!


måndagsbarn

Jag har blivit så effektiv på måndagar. Det finns inte någon annan dag i veckan som jag får så mycket gjort på. Idag har jag jobbat hemifrån på ett nytt projekt (!) och även storstädat mitt rum och garderoben. Det sistnämnda är lättare sagt än gjort, började redan förra veckan. Nu skall jag snart möta Josefine på gymmet och senare äta middag med min älskling <3


2 months

På tal om regnigt Uddevalla så fick jag syn på denna bilden precis. 2 months to go sen är det Viva Mexico i 3 veckor! Jag skall berätta mer om vår resa lite senare.

lazy monday

Har en mycket välbehövlig ledig idag dag. Tänkte att jag bara skulle ligga i sängen hela dagen och absolut inte röra en fena. Min kropp gör så otroligt ont av någon konstig anledning. Men vi får se, jag har smsat en gammal vän för fika och även pratat med Josef om att åka till Torp. Torp föresten, i stort sett det enda som finns att göra i ett allt för ofta regnigt Uddevalla.

buddys.

Nu sitter vi på Buddys i Trollhättan med personalen på Best Western Hotel Carlia. Vi pratar gamla minnen, dricker fish och skrattar. Snart är tiden inne för bowling. Hoppas ni har en trevlig lördag. Love!

RSS 2.0