Follow my blog with Bloglovin

What are words?

Min hjärna känns som ett sånt kylskåp med magneter som består av olika ord och som sedan ska bilda en mening. Finns hur mycket ord som helst men endå får man inte ihop det. Jag har stått vid pappas kylskåp och bråkat med sånna magneter en gång. Minns inte meningen men det spelar ingen roll, minns bara att det inte gick alls så jag tröttna och gick därifrån haha. Jag börjar tro att det är bättre att inte tänka alls än att tänka överhuvudtaget ibland. Måste leva mer på impuls och ta saker med en klackspark. Blir ni lika kocko som jag av detta? Haha god natt.

He love my big ego

Torsdag. Ankomstdag. Strålande sol. Vårkänslor. Snart sommar! Stökigt rum. Hungrig. Matlåda. Bil-lös. Snart bara 2 kvar. 6 veckor. Stress. Promenad. 5 minuter. Pappa. Helg. Musik. Kärlek. Det går runt runt runt.


I always find my way back


Träffade irmis vid 12 imorse och så gick vi till cofferoomer och åt världens kanske godaste sallad, varm pasta ceasar med fetaost!!! Ni måste testa den om ni inte gjort det. Även Sarri kom förbi en sväng och sedan Malin. Haha vi satt där i 3 timmar typ men det va mysigt. Sedan åkte jag och Micke till Överby och han fick köpt sin bräda och hela kittet därtill.. han tyckte att han gjorde ett kap och det får vi hålla med honom om ;) Nu måste han komma upp till mig ännu oftare så han får användning för grejerna och det gillar vi!

Lillan har åkt till Branäs idag så hon skall ut med Cara & Josef. Jag önskar verkligen jag kunde vart med för jag vet hur roligt dom kommer ha det. Men jag är riktigt taggad för utgång i lilla Uddevalla! Ska bara göra mig klar nu sen åker jag till Malin och påbörjar kvällen. Ciao


uddevalla

Igår kväll runt 22 lyckades jag hitta hem igen. Har vart hemma 3 ggr redan denna säsongen och det är mer än vad jag var hemma förra året. Men jag är så jävla kär, så är det bara. Ni vet väl själva hur det är när man vill träffa en person så mycket men kan inte och sen kommer en lösning så du kan träffa den? Tar ni den inte då? KLART NI GÖR.

Nu sitter jag hemma hos mami och försöker att inte spela allt för högljudd musik då min storebror fortfarande ligger och sover. Han är som en helt annan människa på morgonen (han måste få sova ut!!!). Kommer aldrig glömma när jag väckte han genom att skvätta (okej hälla) lite kallt vatten på honom. Han såg svart och fick typ panik på mig. Lite senare på dagen skratta vi åt det, eller han gjorde det, och jag lärde mig att aldrig göra så igen kan man säga! haha. Snart kommer Irmis in och då ska vi fika. Sen ska jag till Överby med Micke och ikväll blir det Harrys. Ha en bra dag!


RSS 2.0