Follow my blog with Bloglovin

Caroline frågar ut Rebecka



Hola Rebecka! Vad roligt att du ville vara med på en liten intervju! Hur och var bor du?
Hola amiga. Ja jag hade ju inte så mycket till val. haha. Jag bor med min mami i centrala Uddevalla.

Om du inte var receptionist, vad tror du att du hade varit annars?
Min tanke från början var aldrig att jag skulle bli receptionist. Jag har alltid velat jobba som Reseledare i några år och det kommer så småningom. Om det nu inte gör det så skall jag bli mäklare och tjäna feta cash.

Tror du på ödet?
Ja, det gör jag nog.

Har du någonsin varit kär?
Ja

Sparare eller slösare?
Både och. Jag ser alltid till att jag har mycket pengar så att jag kan slösa en del av dom sen utan att känna dåligt samvete. Jag är så jävla smart.

Vad får du oftast komplimanger för?
Vad får jag inte komplimanger för? Haha. Nä, jag vet inte. Skriver jag vad det är så kommer väl dom som läser bara tänka "Vad är det för speciellt med det?" Haha.

Låt som när du är ledsen sörjer till?
Finns ingen speciell men Melissa Horn - Hanna är en sån låt jag aldrig kan lyssna på igen tror jag.

Vilket är ditt drömresemål?
Tro det eller ej men det är faktiskt Chile. Mest för att jag bara har vart där en gång och har alldeles för mycket släkt där nere som jag inte lärt känna än (förutom dom som har facebook hahaha)



Vad är ditt absoluta favoritplagg?
Alltså... om man skall säga favoritplagg att ha på sig så är det helt klart mina grå mjukisar och en stickad tjocktröja. Men om du menar favoritplagg, som man tycker är finast, så är det faktiskt en söt liten gräddvit klänning som hänger oanvänd i min garderob.

Om 10 år, vad gör du då?
Fan va tråkig jag kommer att låta nu men jag har faktiskt ingen aning! Under en period så hade jag mitt liv planerat till punkt och pricka men det har jag inte nu. Skall jag vara helt ärlig så är det så jävla skönt! Men förhoppningvis lever jag loppan någonstans i världen.

Har du någon drömkille?
Nej inte direkt. Min man skall kunna spela gitarr, ha samma humor som mig och se jävligt bra ut. Inte så stora krav faktiskt..

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Is my face stupid? How's that even possible? A person can be stupid, but a face? That's impossible. Josefine underhöll mig när jag jobbade.

Är du musikalisk?
Tyvärr inte men jag skall bli.

Vad dricker du när du är törstig?
Tänkte skriva mjölk men jag har ju blivit fucking laktos nu så det får väl bli vatten. Om du menar törstig som i töööörstig nu Cara så finns det alltid en Aussie som står på kylning.



Vad vill du hälsa till våra läsare?
Att ni får sova så gott! Nattinatti.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR? FRÅGA SÅ SVARAR REBECKA. OM HON KLARAR. (Jag klarar allt)


reason why some run

Sometimes people run to see
if you'll come after them


I am always journeying back to you

Jobbet idag gick bra. Jag var färdig med vad som fanns att göra i god tid och sedan väntade jag på bussen hem. Jag har nämnligen flyttat hem till mina föräldrar igen <3 och det på grund av att jag endast lånade en lägenhet av en vän medan uppsägningstiden skulle gå ut (juli-sept) och är nu tillbaka på ruta ett.

Helgen var kul. Mycket kul faktiskt. Hehe. I fredags var jag på Harrys med de bästa tjejerna jag har. Vi satte oss ned och skålade med vårt vin och pratade skit. Dansa var inte att tänka på denna kväll. Men trevligt var de. Som alltid. Och i lördags mina vänner då var det inte trevligt, då hade jag jävligt roligt. Framförallt Kiche och Krickan hade planerat överraskningsfesten vi hade för John som fyllt 20 år och med tanke på hur han berättade att han uppskattade det så mycket så kändes det väldigt fint. Och när vi gick till Mortens tappade alla det. Vi hade så roligt. Vi dansade hela kvällen ut och efter kändes det som världens längsta kväll. Så jävla underbar känsla.

Söndagen bestod av pizza, fotboll i Ljungskile (LSK-Hammarby) och film hos Andreas och Katarina. Sedan sov jag så gott när vi kom hem. Veckan so far har endast bestått av flyttstäd och jobb. Men nu skall jag få unna mig. Det första jag skall börja med är att köpa ny säng till mitt rum.


och idag skall jag bara tänka på mig själv

Hej Sara Hellberg! Din fläta gjorde succé på Mortens och fick en solklar tia från avundsjuka tittare. Jag gjorde mycket bra reklam för dig skall du veta. Idag skall jag ta ett stort steg i mitt liv, om jag vågar. Nu är det dags att ta på sig ett par sockar och sen skall jag bli bjuden på spagetti och köttfärsås. MUMS! (Vill bara tillägga att duntäcke är det bästa som skapats sedan den 11 december 1990. Jag sover som en ängel!)


Nu saknar jag dig.


come back in one piece

Jävlar va mycket det är som har hänt under dessa dagar! Jag blir ju nästan yr. Tycker att att ni alla ska läsa http://www.aftonbladet.se/vigillarolika/article7839980.ab och sedan tänka över varför ni inte köper Chorizo med ketchup, vitlöksdressing och rostad lök från Kalles mitt i natten istället för att gå till Pingvin eller Mcdonalds. Det var helt seriöst det godaste jag ätit.

Resten tar vi sen för nu nu skall jag kolla på fotboll.


the last song


Jag vet att de flesta sett den, men ikväll såg jag den för första gången and I cried like a baby. Är det någon som har bra filmtips? Kommentera, jag vill så gärna se mer. Godnatt sötisar <3

You're right, some words are best unspoken.


Vi laddar

Detta suger så jävla hårt. Sverigedemokraterna är inne i riksdagen och jag har människor i min omgivning om tycker det är bra. Jag har jobbat 180 timmar och skulle lika gärna kunna säga vad jag ska få ut i lön för då hade ni förstått hur arg jag är just nu. Med all rätt. Nu skall jag och mami åka och kolla på bil.. känns jävligt kul att lägga en jävla massa pengar på det nu. Hoppas ni har en bra dag i alla fall.


everybody is talking

People can take everything away from you but they can never take away your truth.


måndag

Hej ni rara! Idag lagar vi lunch hos Masken och med oss är det Jakob och Jonte. Det blir lasange till lunch och om en timma skall jag gå till jobbet igen. Jag är inte hemma förrän sent ikväll och imorgon är jag ledig och då har jag bestämt mig för att ha en heldag hemma. Städa. Tvätta. Stryka.

Ha en fantastisk måndag! Love u guys <3

the notebook.

If you're a bird. I'm a bird.


Nu är det gjort!

Idag sov jag ut efter att jag igår hade en trevlig kväll tillsammans med Rebecka, Josefine och Vanessa. Vi spelade spel och drack rosé och senare gick vi till Kullgrens och där vi istället drack Corona.

Och nu har vi precis varit och röstat både jag och Rebecka. För första gången har vi röstat och jag hoppas att Sverige röstar med hjärtat. Och idag är det absolut viktigaste. Att man röstar. Att man äger en egen röst. Att du är din egen röst. Nu skall jag snart gå till jobbet och servera på en valvaka och jag tycker faktiskt att det är roligt med politik, när det väl kommer omkring.

(PUSS PUSS PUSS)


Jag förstår mig inte på mig själv ibland

Det är så jävla jobbigt att känna att man vill säga något bara rätt ut men veta att man inte kan göra det för det gör ingen nytta. Tvärtom! Det är bara så jävla onödigt att ens känna så och tänka tanken på att säga något.

Med det sagt så skall jag göra en helomvändning och säga att jag mår så jävla bra!


Friday


You just need me

Idag har jag jobbat och sen har jag vart på Torp med Josefine och Cara. Nu sitter vi hemma hos mig och planerar lördagen. I know that we'll have a ball! Ikväll ska vi bara chilla och inte äta något fett... Eller ja, hejdå.


tis-ons

Igår var det bra häng på stan. Fika på Espresso House med Katrine och Bebben och sedan träffade jag Emelie hos flickorna på Hairx, och till kvällen var vi med grabbarna och åt tacos i Jakobs lägenhet <3 en riktigt fin och rymlig 2a mitt i stan som han precis flyttat in i. Jag är så glad för honoms skull!

Nu skall jag och Kiche gå ner till stan och äta innan vi börjar jobba.

Och vi hörs senare.

Feels like saving the world

Har inte gjort något vettigt alls sedan jag slutade jobbet halv 4 idag. Det har vart så jävla skönt. Har samma pass fram till torsdag. Fick ta ledigt på fredag denna veckan då vi är några från klassen som bestämt oss för att gå på Martinas begravning. Jag trodde aldrig att jag skulle behöva göra det, inte du eller vem som helst så unga som vi är. Fel att säga att vi umgicks eller att jag ens såg dig något efter högstadiet även ifall vi var mycket med varandra som små. Byggde kojor och tävlade om vems kanin som var bäst haha. Sedan när vi gick i 9a så var vi som en stor familj och jag vet att när vi alla tänker tillbaka på dig så finns det en viss grej du gjorde som får oss alla att skratta. Åh.


Shine

Slutat jobbet, måndagen är gjord, hem, tacos och nu soffan. Fan va skönt.


Im just a regular everyday normal motherfucker


here for the very same reason

Jag ligger och myser i min säng. Jag har precis tagit en huvudvärkstablett. Det är lördagskväll. Jag känner mig stark. Idag är en sådan dag jag i vanliga fall borde saknat. Men någonstans bland mina drömmar var det ingenting jag saknade. Det finns här.

Rebecka hälsade på mig idag. Hon vet vart jag är. Hur jag mår. Vad jag gör. Med sig hade hon en present vilket var en bok. En hon vet att jag vill läsa (jag har läst lite mer än halva nu hehe) och tänkt köpa. Hon är den bästa jag vet, som tröstar och finns här för mig. Jag längtar nu fast jag inte borde. Vill fast jag inte vill.

Jag drömmer igen. Imorgon har jag något att se fram emot <3 love u.



innan utgång i branäs


Beautiful

Vaknade klockan 8 helt klarvaken och yr i huvudet. Mådde verkligen apdåligt. Två alvedon och 2 timmars sömn senare mår jag i alla fall lite bättre. Skall jobba 15 till stängning. Vi får se vad kvällen har att erbjuda efter det. Ha en bra dag och krya på mig.


Jag hör han prata men inte vad han säger


God morgon på er fina! Long time no see känns det som. Jag har lämnat sängen på grund av att jag har så fruktansvärt ont i huvudet att jag inte kan sova, även fast de är de enda jag gör nu. Den här veckan har jag tappat det totalt. Aldrig att jag mått så dåligt i hela mitt liv. Nog om det.

Ikväll är det Supercross, som jag längtat.

EHHHH

Sitter och lyssnar på massa musik som påminner mig om sommaren samtidigt som jag gör mig iordning för en lunch med Jessica. Vet att jag har nämnt det förr men fan vilken bra sommar jag har haft. Nu är det redan onsdag och bara tre dagar kvar att jobba innan man är ledig igen. Gött!


I want nothing more than our features to collide

Självklart vaknade jag av att dom borrade i väggen igen. Det var härligt. Nu skall jag värma mig en pizza i ugnen. Hela morgonen har mina tankar gått till mig själv och hur mycket jag önskar att jag var ekonomiskt oberoende. Någon vänlig själ som har lust att skänka inte lite, men mycket, pengar till mig så är ni hjärtligt välkomna.


Jobb

Kom hem från jobbet för ca. en halvtimme sedan. Idag har det vart hur lugnt som helst och det är både på gott och ont såklart. Har samma pass hela veckan så imorgon, om jag inte blir väckt av något så ljuvligt som borrljud, så hade jag tänkt att sova ut! Känns som att man har så mycket och göra men det finns ingen tid. Nåväl, hoppas ni haft en bra dag. Ville egentligen bara säga god natt och att jag har världens bästa vän.


Måndagslunch

Hej på er vänner! Tiden är inne för lunch och vi skall skiljas åt. Jag har pratat med Amanda via WhatsApp och vi skall äta lunch på Lejas tillsammans med Charlotte och Lisa medan Rebecka skall träffa Josefine och äta någonstans (vet inte var hehe) puss!


Måndag

Ja då var det bara att köra på en vecka till. Finns det föresten något värre än att bli väckt av att dom borrar utanför med start runt fucking jävla 8 på morgonen? NÄ! Men nu är Cara här och äggen kokar så ha en bra dag.


There are worse things i could do

Trevlig kväll hos Jessica igår som slutade på Mortens med en hel del dans. Idag blev jag väckt av Cara runt halv 9 igen. Vi somnade och till frukost fick vi pannkakor av mami. MUMS. Nu skall jag hoppa in i duschen så blir det lite Överby sen. Imorgon är det måndag igen, lovely...


give a little bit

I fredags var det en mysig dag i Göteborg. Vi startade med lunch och därefter gick vi till Liseberg där vi blev kvar hela eftermiddag- och kvällen. Det såg ut såhär.

         
     


just a great story

A lie is just a great story that someone ruined with the truth
- Barney Stinson

Min mage vill ha frukost

Jag har väntat på Cara länge nu men det verkar som att hon fatta grejen precis..




Du betalar taxi och jag kan bara hänga med

God morgon. Det är sjukt att man vaknar tidigare och känner sig piggare när man har vart ute dagen innan än när man bara tagit det lugnt. Får mig att tänka på i somras när jag och Cara gick ut i Smögen, var hemma vid 4 och gick upp och jobba klockan 7. Vad tänkte vi med? haha. Idag skall alla brudar mötas upp hos Jessica för att ha en hejdå kväll. Min fina vän skall åka till Afrika i 3 månader och göra bra saker för världen. Nu skall jag äta frukost. Ingen hade blivit gladare än jag ifall Cara plingade på dörren nu!


September






Friday

Äntligen Fredag! Den dagen som man går alltid går och längtar efter. Idag hade jag turen att få jobba ett 9-17 pass. Annars har jag jobbat till 12 hela veckan så detta satt inte fel. Idag skall jag kolla på matchen först och ikväll blir det utgång med Jény och Caroline. Känner på mig att det kommer att bli en riktigt rolig kväll. Senast jag var ute med Jény så var det succé och med Cara har man alltid roligt och Cara har alltid roligt med mig, haha. Ne nu kom mamma hem med färska räkor. Mums.


nya.


Igår fick jag med mig dessa ankelboots hem. Svarta, enkla från Bianco. De skall komma till användning redan idag då jag skall till Göteborg för att äta lunch och hitta på något med fina vänner. Puss!

Alone we are fine but when we're two we are eternal

Jag vill också ha 10 augusti igen. Jag vill ha sommar igen! Men denna vintern kommer bli bra. Precis lika bra som förra om inte bättre. Nu måste jag sova! En dag till och sen är jag äntligen ledig igen. Sov gott.


Tuesday, August 10th






Ikväll önskar jag det var den 10 augusti igen. Jag och min bästa vän på Smögen, innan Kuddrum. Lovely <3

people talk about


MYSA

Caras sista ord innan hon lämna mig var "blogga" så okej. Jag trodde verkligen att jag drömde när dörren plinga klockan 08.30 imorse! Men nej nej, det var Cara som hade vart hos tandläkaren och inte orkade gå hem igen. Jag förvarna henne om jag inte tänkte gå upp då så jag gick och la mig igen och hon satte sig i soffan och kollade på tv. Vem tror ni sov längst sedan? Nu har vi ätit frulle och hon har gått till Challe för att käka lunch medans jag snart skall gå till Coffe roomer och möta upp Angelito. Sedan blir det jobb till inatt någon gång. Ha en bra dag.


01.13


RSS 2.0