Follow my blog with Bloglovin

this crazy little thing called life

Hej vänner! Bloggen lever. Så roligt. Jag vill börja med att tala om att det hänt mycket och bra saker sedan jag flyttade hem till Uddevalla igen. Under loppet av en veckas tid fick pojkvän jobb i Strömstad och då gav jag mig fan på att jag också skulle ha det - och fick det. Sedan dess har vi letat lägenhet utan resultat men igår fick vi äntligen en så bra nyhet och jag hoppas verkligen vi kan få denna. Det har varit fantastiskt att få vara ledig och möta våren men just nu vill jag inget hellre än att jobba och bara ha kul.

Nu skall jag äta middag och ikväll är det fest!


12.00

Shos kompisar! Kan någon skjuta mig eller? Alla ni som tänkt köpa bil.. göööööör deee inteeee. Den är omöjlig att bli av med och kostar bara massa pengar. Inga roliga pengar för en som anstränger sig som aldrig förr med att spara. Igår var det citytorsdag som uddevalla så gulligt kallar de. Massa mys och folk på stan. Jag och Sarri kollade modevisningen och fick varsin goodiebag. Tur man hade en så rutinerad goodiebag hunter som sara vid sin sida för vi fick varsin grym hårinpackning! Efter det satte vi oss på roomer och sen mötte jag upp Cara, Kiche och Micke så gick vi på bio och såg World invasion. Jag tyckte den var helt okej medans Cara mitt lilla hjärta somnade haha. Nu är Kiche här igen så nu skall vi ut till sommarstugan och steka. Gott!


salio el sol

Hola! Underbart väder idag så skall snart ut och steka. Funderar på att åka till sommarstugan och lägga mig där och mysa med mosters små älsklingar. Igår när jag kom hem hade mami köpt jordgubbar så fatta nära vi är sommaren nu homies och då har vi ändå hela maj kvar också. Looooove it! Nu är jag så glad så jag skulle kunna bränna väldigt mycket pengar på sommarkläder och fika på varenda uteservering i stan. Men är inne på dag 3? med mitt sparande så som ni märker är jag väldigt seriös med detta haha. Så jävla tråkigt att Real förlora igår med 1 man mindre IGEN. okej om det händer en gång men fan.. varenda jäääävla match och nu ska vi klara oss utan Pepe och Ramos nästa haha ciao champions! Nä en dusch nu sen UT.


du vill föreviga allting

Välbehövlig soltid bokad! Varför är det alltid så att när man har bestämt sig för att spara pengar då hittar man allt möjligt att slösa dem på? Tycker ni det är lika störande som jag att skriva dem när man säger dom? Smsade cara när jag var påväg hem från branäs häromdagen "Jag vill se Joshua igen!" Fick till svar "Vi gör det då!". I love her.


snälla bli min


awesome

Kom precis hem efter att vart på promenad och sen lunchat med sarri och irmis. Att träffa sina vänner och bara tjöta om allt mellan himmel och jord är det bästa som finns. Idag var ämnet diet... haha fuck gi säger jag bara. Det kan inte vara hälsosamt att bara äta fett eller? Aja vi får väl se. Nu skall jag lägga mig och kolla how i met your mother och hoppas att jag mår lite bättre snart. Ikväll håller alla på real. Pusss.


jag vet vem jag är när jag är hos dig



Mexico, december, 3 veckor med mitt hjärta! cashing, klappat och klart!


hej kompisar, här får ni en gammal goding.


we roll up








Efter lite mer än 4 månader i Branäs är vi nu tillbaka i Uddevalla. Det har vart en säsong med massa jobb, snö, brädåkning, skratt och nya bekantskaper. Branäs kommer alltid att vara lite som "hemma" för mig men jag ska faktiskt erkänna att det känns underbart att vara hemma. Nu har vi en hel sommar här på västkusten med alla nära och kära, det finns inget bättre! Att borta är bra med hemma är bäst kunde inte passat bättre än nu.


RSS 2.0