Follow my blog with Bloglovin

it doesn't cost a thing to smile


Verkligen underbart att må laban när sommaren har hittat till Uddevalla igen. Underbart, wonderful, maravilloso att sitta i sängen och se ut som ett lik. Men imorgon är jag frisk, det har jag bestämt för imorgon går jag till jobbet och är så jävla grym och glad över att jag inte får spendera en enda krona på kläder just nu!! skjut mig någon.. det har aldrig vart så svårt att spara pengar som det är nu. Men vill man göra allt som jag vill så måste man. I slutändan är det värt det. Vi hittade en lägenhet igår!!!!!!!! Måste bara få ihop några 100 tusen samtidigt som vi sparar till resan. Känner att det är ett ypperligt tillfälle att be er skänka pengar så att vi löser detta. Så gör ni mig och er själva en tjänst genom att få läsa roligare saker i denna otroligt händelserika bloggen än hur mycket jag sliter med sparandet just nu. Deal? Thank you very much! (Den dagen jag blir miljonär lovar jag att betala tillbaka allt)


in sickness and in health

Har inte mått såhär dåligt en hel dag på evigheter känns det som och det värsta är att vad jag än gör så går det inte över! Får panik snart. Jag kan varken äta, sova eller dricka någonting. Varje gång jag är sjuk eller har skadat mig av något slag så tänker jag bara fan va lite man uppskattar det när man är frisk. Då bara man tar varje dag förgiven och så är det med för mycket tyvärr.

Jaja, till något roligare. Igår fick jag gått av mitt pass lite tidigare så att jag kunde gå in på Trägårn med personalen på Carlia. Petter var awesome och alla var skitsnygga! Imorgon, om jag är frisk, så skall vi gå och se Baksmällan 2. Förväntar mig efter alla ord att den skall vara jätterolig :) Hoppas alla har en trevlig kväll i alla fall, jag ska tvinga i min kropp  lite vatten nu tänkte jag. Puss och godnatt.


älskade fredag








Shos kompisar! Sitter hemma med kiche nu och skall alldeles strax gå till jobbet. Idag jobbar jag 15-23 och efter det skall jag försöka ta mig in på Trägårn vilket lär vara knökat ikväll med tanke på Petter. Ikväll jag tar jag även helg vilket skall bli väldigt skönt efter en hel vecka med bara kvällspass. Önskar verkligen jag kunde vart med tjejerna och firat Josef ikväll men jag möter upp dem ute sen. Vi var dessutom i Göteborg i söndags och firade hennes födelsedag lite smått. Lilla Josef har blivit så stor! Imorgon fyller papi år och sen får vi se vad resten av dagarna har att erbjuda.


överby


Sitter hemma och väntar på att Bästis ska komma hem från Strömstad. Idag är det söndag och himlen öppnade sig precis för lite regn över Uddevalla. Det finns absolut ingen som helst anledning till att inte åka till Överby och spendera lite för mycket pengar.


"Only once in your life, I truly believe, you find someone who can completely turn your world around. You tell them things that you’ve never shared with another soul and they absorb everything you say and actually want to hear more. You share hopes for the future, dreams that will never come true, goals that were never achieved and the many disappointments life has thrown at you. When something wonderful happens, you can’t wait to tell them about it, knowing they will share in your excitement. They are not embarrassed to cry with you when you are hurting or laugh with you when you make a fool of yourself. Never do they hurt your feelings or make you feel like you are not good enough, but rather they build you up and show you the things about yourself that make you special and even beautiful. There is never any pressure, jealousy or competition but only a quiet calmness when they are around. You can be yourself and not worry about what they will think of you because they love you for who you are. The things that seem insignificant to most people such as a note, song or walk become invaluable treasures kept safe in your heart to cherish forever. Memories of your childhood come back and are so clear and vivid it’s like being young again. Colours seem brighter and more brilliant. Laughter seems part of daily life where before it was infrequent or didn’t exist at all. A phone call or two during the day helps to get you through a long day’s work and always brings a smile to your face. In their presence, there’s no need for continuous conversation, but you find you’re quite content in just having them nearby. Things that never interested you before become fascinating because you know they are important to this person who is so special to you. You think of this person on every occasion and in everything you do. Simple things bring them to mind like a pale blue sky, gentle wind or even a storm cloud on the horizon. You open your heart knowing that there’s a chance it may be broken one day and in opening your heart, you experience a love and joy that you never dreamed possible. You find that being vulnerable is the only way to allow your heart to feel true pleasure that’s so real it scares you. You find strength in knowing you have a true friend and possibly a soul mate who will remain loyal to the end. Life seems completely different, exciting and worthwhile. Your only hope and security is in knowing that they are a part of your life." - Bob marley


lördag



Nu har Josef lämnat mig för sin säng på mandolinvägen. Ikväll har vi bara myst med chirre och dirre och kollat på How i met your mother. Det är helt seriöst den bästa serien som finns och det bästa jag har lagt mina pengar på. Värt varenda liten krona! Okej då.. två av boxarna har jag köpt själv, två har jag köpt för en 500 lapp jag hittade på Willys och den sista fick jag på posten i Branäs av Micke haha. Men ändå.. fortfarande lika bra för det! Nu blir det några avsnitt till innan Micke kommer hem från jobbet. Nattipuss till er hela högen!


lunch


Idag köpte jag med mig lunch från Roomer hem till bästis. Varm pasta ceasar med fetaost utan tomater. Det är något som jag verkligen rekomenderar er. Nu är hon på jobbet och snart jag också. Nu jobbar vi tillsammans igen.


not over you.


last summer


Minns denna kvällen som igår. Vi var hemma hos mina kusiner på dagen och hejade på Chile i VM och hade så jävla roligt! Sedan avslutades kvällen på Trägårn och disskutionerna om att du hade en Chiletröja på dig trots att du inte var chilenare gick vilt haha. Det var så roligt..


I could hold you for a million years

17 maj vilket innebär Norges nationaldag och min namnsdag! Har faktiskt fått sms från massa vänner runt om vilket är väldigt gulligt då det faktiskt bara är namnsdag. Mami hade till och med dukat upp med glass och jordgubbar när jag kom idag, hon är så söt lilla mamma! Igår var vi på bio och såg fast five. Ni som inte sett den bör göra det! Och ni som inte orkade stanna tills eftertexterna rullat klart borde gjort det. Annars har jag mest tänkt de senaste dagarna på vad jag har att se fram emot, allt jag vill göra och allt jag önskar jag kunde göra för dig.


I'm feeling lucky like a four leaf clover

Kom precis hem från Hawaii. Min urgulliga pojkvän kläckte kommentaren "har ditt solkort gått ut eller?" vilket VEM SOM HELST hade tagit som "du bör sola nu" och jag kan väl erkänna att det behövde jag. Nu sitter jag hemma i min jumpsuit vilket jag lovade aldrig skulle bli en "mysdress" men oj så fel jag hade.. det är utan tvekan det skönaste plagget att bara softa i. U all should try it! Tidigare idag var jag på Pingvin med Micke, Alexis och Gomil och så visar dem Jennifer Lopez nya video. Herreguuud vilken kvinna!! Vad är hon? 40? Ni måste se..


helg


Efter att jag gått av mitt pass igår kväll åt vi båda en hamburgetallrik på Restaurang Salt innan vi gick till Oxygen där det var schlagerfest. Vi sov på hotellet där jag jobbar och idag blev det hotellfrukost, jobba ett par timmar och mysa med världens bästa kille. Nu måste jag sova, natti!

Maybe I've been California dreaming


Jag såg videon precis och grät till den. Älskar låten och Rihanna är så vacker.

hello lovelies

Det har varit dåligt uppat jag vet men it is what it is.. Jag har nyheter. I tisdags sa jag upp mig från mitt jobb som receptionist på Laholmen hotell i Strömstad. Det känns väldigt bra eftersom jag valt det själv och har ett nytt jobb som väntar mig nu.

Igår kväll var jag och min älskling på Kvarterskrogen och åt middag. Dem har ju så sjukt god mat att bjuda på. Vi åt black and white och sedan dessert och kaffe. Vi borde verkligen gå ut och äta oftare. Efteråt gick vi till Kullgrens och tog en drink innan det var dags att åka hem.

Idag skall jag jobba (har 2 veckors uppsägningstid) och sedan får vi se. Ha en trevlig lördag ni <3


fint.


om jag alltid håller med dig fast jag tycker du har fel

Aaaaaaaaaaaaah så otroligt skönt att vakna kl 21 när man ska upp och jobba kl 7 imorgon! VAD SKA JAG GÖRA NU? Ska jag åka till Sara och bada jacuzzi eller till Spara och köpa godis och sätta mig hemma och kolla film. Haha fattar inte ens att jag sitter här framför datorn, lyssnar på sjukt tragiska "vill du ligga med mig då-låten" och tänker över saken. Det borde vara ett så självklart val att åka till Sara. Anyways.... Nu lyssnar jag på remixen istället och fortsätter tänka över det. Hoppas alla har en fin fredagkväll i alla fall! Puss


i can make you happy, make your dreams come true

Ligger hemma i min säng med Cara och bara jäser. Efterlängtat och väldigt skönt att träffa bästis och bara vara igen! Idag har jag jobbat till 15 sedan träffade jag micke i en kvart så jag fick pussat på honom innan han åkte till jobbet haha. Är verkligen en sån mega-fjantigt-jobbigt kär tjej nu, men så är det! Vid 17 träffa jag Cara och sen har vi som sagt bara jäääääst och lär väl fortsätta med det resten av kvällen också.


lördag








Kvällen började med tårta och spel hemma hos Jessi för att sedan ta oss vidare till Mortens. Jag och Sarri spelade även in en video till Big brother låten. Hahaha jag dör av skratt varje gång jag ser den! Måste verkligen fixa så jag kan lägga upp videor. Har massa roliga, där jag dock gör bort mig en del, men det är bara att skratta åt haha. Det var en rolig kväll i vilket fall som helst och på söndagen var jag en död fisk! Släpade mina ben till Polo Alfred och åkte ut och la mig på altanen på gustafsberg där mami passa upp mig med saft och bullar. Mums! Idag har jag jobbat och efter mitt pass blev det även klart att jag numera är en Carlia-tjej på heltid! Det hurrar vi för!


kalas!




Nu börjar jag äntligen känna mig som en människa igen. Igår var vi hos Josef och sedan mötte vi upp Jény på Kullgrens och bara satt och prata och skratta hela kvällen. Denna dagen har det vart helt underbart ute så jag och Cara gick och köpte oss varsin glass och satte oss på torget. Nu är det dags att göra sig iordning igen för ikväll skall Jessica firas! We're going HOLLYWOOOOD TOONIGGGHT!


Taken

Häromdagen låg jag och tittade på honom när han låg och sov. Redan då Kände jag mig så otroligt lycklig.. glad.. allt på samma gång. När han öppnade ögonen var hans första ord "jag älskar dig". Då kunde jag inte beskriva känslan längre. Det var en lycka jag inte kännt förr. Jag älskar dig också.

hala madrid

Har precis målat mina naglar i en såndär härligt bajsbrun färg! Snyggt! Har släppt matchen nu också. Gjorde det redan efter 1-0 till Barcelona. Vilken supporter jag är va. Nu skall jag bara stryka arbetskläderna och sedan vänta in Micke. Imorgon är jag Välkommen-till-Best-western-Hotel-Carlia-ni-talar-med-Rebecka-tjej igen. God nattis.


cuando volveras

Är inte reggeaton så jävla bra eller? Det och all annan musik på spanska skulle jag kunna lyssna på hela tiden. Man blir glad av att lyssna på det även ifall det kan vara jätte sorglig text. Det är så svårt att ta de seriöst när dem typ gråter när dem sjunger och så hör man trumpeter och annat i bakrunden. Frågade precis kiche om namnet på ett band som har en video som jag måste visa er.. skrattar så jag grinar när jag ser den hahah. lägger upp den sen.

Annars.. I fredags var vi hos hanna och sedan gick vi ut och i lördags gick jag och micke ut och åt på kvarters efter att vi suttit på Harrys uteservering en stund. Söndagen bestod av tennis som cara skrev. Det har vart en bra helg!


snart är det sommar


Igår kväll var vi på Skeppsviken och spelade tennis. Killarna är väldigt seriösa med matcher och poäng medan jag och Rebecka skulle spela en match men glömde bort våra poäng. Fast vi hade roligt ändå. I sommar tror jag att vi får se mer tennis när det blivit lite varmare.


RSS 2.0