Follow my blog with Bloglovin

Can't go on not loving u

Ja som Cara skrev så överraskade dem mig med middag när jag kom hem från jobbet idag. Mina änglar! Imorgon är jag äntligen ledig. Det känns konstigt. Jag är van vid att någon tid på dygnet vara på jobbet men imorgon finally och jag skall sova så länge så länge ska ni veta. Jag vet inte varför men jag har kommit in i en sån period då jag ser tillbaka på saker som har hänt. Man brukar säga att allt har sin mening, men varför är det så? Jag tycker inte det.


update


Äntligen hemma igen babies <3 det blev en sen kväll på Parken igår. Jag, Josefine och Emma (+kompis!) var i Göteborg där vi hade en kul halloween. Roligt att se så många utklädda även fast vi själva inte var det. Ikväll har vi ätit tacos hos Rebecka och hennes mami. Vi överraskade henne efter jobbet. Ni skall bara veta vilka bra tjejer vi är. Söndagsmys.

29 Oktober


nostaglikänsla x2

Hej på er! Jag tänkte börja berätta om hur gårdagen var men så läste jag ordet nostalgi så jag väljer hellre att lägga ut en bild istället. Det känns bättre.


Skolavslutning 2004. Vår klass var så jävla underbar och denna bilden avspeglar högstadiet för mig. Kulan tar Andrea på brösten. Glimma tar ett grepp om min röv. Andreas tror sig cool. Flickorna ler. Killarna de har inte bestämt sig om hur de skall stå. Vi skall gå på sommarlov. Alla har höga förväntningar. Jag saknar de.


It's all in my head

Någon mer än jag som får nostalgikänsla av att lyssna på Nellys 6 pack?


Friday

Jag älskar fredagar! Även ifall jag jobbar idag och hela helgen så är det bara bryr för det är fredag! Sitter just nu och väntar på Josefine och hon är fan inte snabb. Älskar att hon ringer nu och vill prata när hon är utanför mig och bara ska betala parkering. Störigt att stänga av musiken för det haha. Nej nu kom hon aaaaaaawiiiiii :D Long time no see, nu fattas bara Cara så hade denna frullisen vart komplett!


smile, breathe, and go slowly.

Idag har jag och Josefine varit i Göteborg hela dagen. Vi gick loss på Ikea denna gången, ingen glädje för garderoben med andra ord. Men jag shoppade mycket när jag var nere så den gråter in än ;-) nu börjar jag bli trött och skall något avsnitt av någon serie innan jag somnar, har inte bestämt vilket hehe.


Godnatt!

Every word you say I think I should write down



Same same

Jag hade precis skrivit ett inlägg men varje gång som jag skrivit klart det så tänker jag bara men vem fannnn bryr siiiiiig? Helt seriöst så hade jag skrivit om att jag köpt vinterdäck, vart på biltema och lagat mat idag hahaha! Fan va intressant!

Nä men om vi skall vara ärliga och inte leka som att allt är så himla bra så ska jag tala om för er att jag önskar att jag va arbetslös just nu. Jag vill bara chilla innan Branäs! Jag åker snart och känner att jag får noll tid över till att umgås med mina nära och kära. Så är det. Nu skall jag ut och gå med mosters favorit! Man skulle kunna tro att jag menar en unge eller nått men näpp det är min systers hund Lia jag pratar om. Fan va jag älskar den lilla varelsen! Är det inte sjukt att en hund kan göra ett sånt otroligt intryck på någon?


sunshine

Halvligger i Jontes soffa. Jag har ätit mig mätt på hamburgare han stekte och Riesen vi köpte på Shell. När man hängt tillsammans en hel dag så börjar man lätt sakna saker man pratar om märker jag. Vi har pratat så mycket om allt. Det som hänt, händer, hända skall. Vilka fina och underbara minnen vi har.

Det är bara en och en halv månad tills jag flyttar. Och idag är en dag som man känner sig lycklig över inget speciellt, vilken obehaglig känsla.


london is love


Vi åt frukost på Säve flygplats. Steg på planet. Landade på Stansted flygplats. Köpte tågbiljetter till London. Åkte tåg till London. Köpte travelcard på Liverpool Street Station. Checkade in på hotellet i Bloomsbury. Shoppade på Oxford Street. Vi steg på fel buss vilket ledde till att vi var hemma 1 timma senare. Tog en powernap. Letade efter adapter. Åt en sen middag på Bella Italia. Vi åt brunch på Garfunkel's. Tog en promenad hem vilket visade sig ta 1,5 timma (när vi egentligen bor 10 minuter bort) och den sista timman i spöregn. Tog taxi till Camden town. Såg Justin Nozoka och Joshua Radin <3 uppträda på Roundhouse. Vi gick loss på Topshop. Vi mötte upp Susanna och Johanna som arbetar som nannies där just nu. Vi åt middag på Agnus Steak House. Vi såg The Death and Life of Charlite St. Cloud på bio. Vi åt brunch på Subway. Irma fastnade i tullen och fick gå igenom väskan. Jag fick betala 35£ i övervikt för min väska på vägen hem. Vi landade i storm och snöoväder på Landvetter flygplats.

Det kanske inte låter, men det är.


söndag


lazy saturday.

Det känns att jag lever. I veckan har jag varit i London (mer om det imorgon) och igår hade jag en rolig kväll ute med Ida, Irma, Hanna och Lisa. Det var längesedan det bara var vi. Nu sitter jag hos Jakob och dricker kaffe och laddar om inför ikväll. Det är klassfest som står på schemat och jag får så många goda minnen i huvudet när jag tänker tillbaka på den tiden. Högstadiet.

jag är hos er igen!



ph. Irma

Onsdag

Är det bara jag som känner att dagarna bara springer iväg? I like it. Vill ha december nu. Igår fick jag sms från Cara att jag skulle vart med. Och ja, det skulle jag! Men jag har redan fått den upplevelsen med bästis och jag vet att den inte kan bli bättre. Nu skall jag snart åka till jobbet. Have a nice day fellas.


Ciao amigos


Nu gör vi en kväll på jobbet!

Do you feel like you belong?

Blir fan ledsen när jag hör massa saker som verkligen inte stämmer! Nej ledsen är inte rätt ord och inte arg heller. EGENTLIGEN bryr jag mig inte men det gör jag ändå. Man skall inte behöva blotta alla känslor och ord bara för att folk inte kan slota eprata va. Skitsamma. Här får ni en låt.


Det har regnat hela dagen och jag känner med det

Kvart i två. Om en timma sitter jag i bilen påväg till Jobbet. 7 veckor kvar och sedan är Branäs väldigt nära igen. Satt och kollade igenom bilder från sommaren förut. Eller ja, det var bilder från när vi var hemma hos mina kusiner och kollade på alla Chiles matcher i VM. Oj vad jag har skrattat..







PEPP!

Jag har haft en rolig helg bestående av jobb, fest, dop och mys och nu har jag packat färdigt inför imorgon. Det skall bli så roligt att åka till London igen. Jag kan knappt vänta. Vi skall se Joshua, shoppa, dansa och som jag är peppad för detta. Precis vad jag behöver nu!


hairx.

Två av mina äldsta och närmsta vänner Amanda och Charlotte driver ett företag som endast specialiserar sig på hårförlängningar. Vet ni hur grymt jävla stolt jag är över dem? De är så olika mig och så lika mig på samma gång, vilket gör dem till något av det bästa jag vet. De kan få mig ur den bubblan jag lever i utan att säga någonting alls och först då inser jag vad som egentligen spelar roll. Jag uppskattar dem så otroligt mycket och tycker det är bra vågat att vara egenföretagare i tidig ålder och satsa riktigt stort. Det är vad man (jag) ser upp till och dem är för mig en trygghet.

Ni hittar Hairx Kungsgatan 21 och för mer information och eventuellt bokning kan ni gå in till flickorna så hjälper dem er.


http://www.hairx.nu/


u say u bite, well I bite back


I fredags efter att jag hade kört papi till flygplatsen så gick jag och Josefine på stan i Göteborg lite. Eftersom att jag var ledig på fredag och började sent på lördagen så började vi tänka över vad vi skulle göra på kvällen. Planerna tidigare i veckan var Skåne men på grund av jobb så hade vi lagt ner det. Trodde vi. När vi går inne på Zara så bestämmer vi oss för att ändå åka ner och det ångrar vi inte nu. Det var en lyckad kväll i en by strax utanför Vellinge med sköna skåningar (min fina vän Julls) och mycket mer. Vi går inte in på några detaljer för Josefine stressar mig. Vi skall åka till Biltema och handla viktiga grejer haha. Ha det fint. (Bara en tanke som slog mig nu. Hur intressant var detta egentligen?)


ice ice baby


Köpte Ben&JerryPressbyrån precis. Någon som smakat?

Skickat via min iPhone

you don't want to hurt me, but see how deep the bullet lies

Jag lever idag men jag har varit död, bokstavligt talat. De senaste dagarna har jag förstört mitt psyke. Jag har velat sätta eld på mina tankar. Jag har gått igenom min garderob och mina skokartonger hemma och när jag var klar stod jag tårögd med två svarta sopsäckar fyllda med kläder, skor och väskor. Många plagg och skor bar med sig minnen. Men in skall nytt! Det lovar jag er. I nästa vecka när vi är i London så skall vi shoppa. Jag älskar höstkläder. Det gamla skänker jag till Emaus.

Nu skall jag och Kiche åka till Göteborg. Puss!

the rock and the tide.


No love

Kan bli så irriterad på mig själv ibland. Är ni som jag? Stör er på helt onödiga grejer? Varför gör man det? Kan inte säga att det händer mig speciellt ofta men det kommer dagar ooooooooooooooh som idag typ. Haha jag är så jävla konstig! Nu börja jag tänka på helt andra grejer och bli glad istället? Herregud... orkar inte me mig själv ibland.

Har i alla fall jobbat idag och efter det åkte jag till Sarri och bada Jacuzzi utomhus. Det va nice och jag fick russinfingrar. Nu har mamma gjort äggmacka och te till mig, hon är bäst! Jag är sån mammagris.. blir typ ledsen när jag tänker på att jag ska åka ifrån henne i 5 månader igen. Haha nä hejdå nu.


Las manos arriba cintura sola da media vuelta Danza Kuduro



Min lilla värld

Måndagen är avklarad och Tisdagen är redan här. Tiden går så fort ibland (för fort!). Min sommar var helt underbar och vintern kommer att bli minst lika bra. Jag skall göra min andra säsong i Branäs och denna gången blir det med Josefine och Cara. Det vore bara dumt att klaga. Nu är det snart dags att sova. Dröm sött.


Paradise Hotel

Fan jag hade nästa glömt bort hur omtalad och omtyckt (av en del personer) denna skandalsåpa är. Men jag har Ida och Sandra att tacka för att jag minns det. I vintras hjärntvättade dem båda mig med deltagare och skandaler. Men någonstans så är det ju roligt också. Jag sitter bänkad till kvällens repris.


Måndag

Ny vecka, nya tag. Jag skall göra det bästa jag kan av denna vecka. Nu har jag läst körkortsteori och haft en körlektion med min lärare Isabelle. Vi hade ett test för att se hur mycket jag kom ihåg sedan jag körde sist och det gick mycket bra, här skall bokas prov redan nästa vecka. Tänk vad härligt att ha körkort. Amanda och Charlotte peppar mig här och nu på deras lunch <3 fast nu skall jag gå till Rådhuset och själv äta innan jag går till jobbet. Vi hörs ikväll! Puss.

Skickat via min iPhone


eat. pray. love.


Jag är inte bra på att tänka mycket. Men när jag väl tänker efter blir det ofta väldigt djupt. Ikväll har jag tänkt på den tomhet jag känner just nu och att jag saknar igen. Det gör att jag känner mig svag och ensam. Jag var senast idag med två av mina äldsta och bästa vänner men när mörkret faller och jag börjar tänka efter blir jag den ensammaste personen på jorden. Utan dig är jag ingenting.

Good luck

Det kommer att gå så bra, så bra.


håll tummarna för mig idag!


jag skall även lämna in min babyphone som inte mår bra <3

vaken

Höstmörker. Levande ljus. Duntäcke. Är det inte mysigt? Direkt när jag kom hem från jobbet tog jag mig en varm dusch och nu har jag precis ätit kvällis i sängen. Även fast det är totalt förbjudet hos mig eftersom jag hatar smulor i sängen hehe. Tidigt imorgon väntar möte i Karlstad och jag har en underbar vän som ställer upp och kör mig när hon är ledig <3 det är så länge sedan vi träffade varann - på riktigt. Jag skall bjuda och tacka henne med lunch och sedan blir det shopping. Jag har inte varit där sedan i mars (!) då jag hälsade på Rebecka sista gången då hon säsongsjobbade i Branäs.


And I feel.. good

Jag hinner med mycket på kort tid. Denna helgen skall jag (förmodligen) på Salsakryssning och nästa vecka sticker jag först ner till Malmö och sen Karlshamn och min älskade vän Julia! Det handlar om att inte tänka för mycket, tänk på det. Nu Torp.


i'm talking to you. but you're not listening.

Nu har jag precis bäddat ner mig i min (nya) enorma säng och här ligger jag och lyssnar till den underbara mannen Joshua. Idag har jag jobbat 2 pass och är helt slut, även fast jag inte borde vara det. Min kropp är så svag just nu. När jag gick på stan idag såg jag världens mysigaste och finaste tröja i skyltfönstret, vilket gjorde att jag gick in, tog rulltrappan upp och köpte den direkt. Utan att prova. Utan att se mig om. Impulsen kom tillbaka.


19 oktober


Den 18 oktober åker jag, Irma och Katrine till London där vi skall se denna underbara man uppträda för oss. Jag och Rebecka såg honom sist år och det var - med handen på hjärtat den mest personliga och bästa konsert jag någonsin varit på. Att få se honom igen, shoppa, äta god mat, dricka goda drinkar och dansa på feta klubbar i 4 dagar är något jag och mina vänner längtar väldigt mycket efter nu.


Hongrig

Jag har kommit på en nackdel med mig. Haha EN nackdel låter ju bra men ni fattar. I alla fall, sitter på jobbet nu och har suttit verkligen svinhungrig i över en timma. Egentligen skulle jag haft min lunchrast vid kvart över 5 men jag sitter fortfarande här för jag kan aldrig lämna något jag påbörjat. Detta kan ses som positivt. Men kanske inte när jag skall göra ca 260 namnskyltar och knappt kommit hälften. Jag kommer hinna svälta ihjäl innan jag är klar med dom.

SÅ med det sagt så skall jag gå göra något stort och gå och värma mig en panpizza nu.


oktober. igen.

Redan oktober, herrejösses vad tiden går fort. Idag är den riktiga hösten här igen. Så vad jag har hunnit med hittills denna höst är att- ha jobbat, fikat på Rådhuset och nu skall jag träffa Katarina <3 vi har dock
inte den längsta tiden att umgås eftersom hon går på natten lite senare, men jag är glad för varje gång
vi hinner ses. Ha en underbar kväll där lovers!


Smoke & mirrors

Jag vill se Lifehouse.


RSS 2.0