Follow my blog with Bloglovin

En om dagen

Det går helt enkelt ut på att man skriver en text till dagens rubrik. Vi börjar med Om mig imorgon! Några fler som är på? Rubrikerna i 31 dagar är:

Dag 01
– Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Mina syskon
Dag 06 – Mina drömmar
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08
– Ett ögonblick
Dag 09 – Barndomsminne
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 15 – Vad är kärlek?
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina vänner
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25
– En första
Dag 26
– Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Den här månaden
Dag 31 – Ett sista ögonblick


Meredith Grey

At the end of the day, there are some things you just can't help but talk about. Some things we just don't want to hear, and some things we say because we can't be silent any longer. Some things are more than what you say, they're what you do. Some things you say cause there's no other choice. Some things you keep to yourself. And not too often, but every now and then, some things simply speak for themselves.


i wanna believe you.




smygstart!

När jag gick av mitt pass igår hade jag redan bestämt mig för att gå till Harrys och möta upp mina vänner. Katarina som gick på hade med sig ett guldigt linne jag lånade. Det var helt okej - om inte annat hör med bästis haha. Men ikväll blir det annat då vi skall fira att jag fyllt 20 år. Jag skall bjuda på mojito, det var FÖR längesedan. Inget skall vara sig likt efter ikväll! Okej?



vad-sa-du, sa-du?

Hej på er vänner <3 jag är tillbaka igen. Det har hänt väldigt mycket den senaste tiden och jag har haft så jävla roligt med det. Bästis tycker inte att uppdateringen håller vilket jag kan hålla med henne om. Jag har mycket nya bilder att visa er och det kommer upp lite då och då.

Det är fredag kväll och jag sitter i BO och jobbar. Det är en lugn kväll på hotellet och till middag åt jag stekt kyckling med currysås från närmsta thaiköket. Jag orkade verkligen inte ställa mig i köket och laga något.

Bara en snabb uppis eftersom jag jobbar, vi hörs senare! Puss.


Världens onödigaste inlägg

Hejdå vi ska gå nu. Uppdatera bloggen Cara!

XOXO

Hej Bloggen! Hoppas att ni står ut med vår lilla "bloggtorka". Jag tycker att jag uppdaterar ändå gaaaaanska flitigt för er men fan va kass Cara har blivit på detta! Bryr. Orkar inte skriva om vad vi gjort men kan skriva om vad vi skall göra. På lördag är det kalas! Jag är taggad som fan. Vi satt i timmar igår med en lek som kommer att bli så rolig.. hoppas jag de andra tycker också haha. SKÅL! Jag var en lycklig själ igår när jag gick inne på willys och hittade en 500 lapp. Tro det eller ej men jag såg mig omkring ifall det var någon som såg ut att sakna något men nohooo. SYND. Dem pengarna gick jag direkt till hemmakväll och spenderade på 2 how i met you mother boxar, nu är det bara säsong 5 som saknas (bryr igen) och Cara köpte 2 boxar Gossip girl så ni vet. Vi har laddat upp för massa myskvällar i Branäs nu. Det lär ju bli en del sånna också. Nej nu blir det GG!


Grattis i efterskott Kiche.


Fire

Idag har jag bara gått hemma och tänkt. Tänkt för mycket och för djupt egentligen men skitsamma. Det roliga med mig är ju att jag alltid kommer fram till så bra grejer som jag glömmer bort sedan. För några dagar sedan hände det dock inte. Det var så jävla skönt att få ut exakt allting om allting.

Sen har Irmis väntat 100 år på ett inlägg som jag lovade att skriva. Jag skrev ett hjärtat men det var, som jag sa, lite för djupt för att skrivas ut här haha. Finns ju tyvärr folk som har väldigt lätt för att tro för mycket och skapa drama. Drar veeerkligen inte alla över ett streck. Till och med där fick jag skriva det så att inte alla vid datorskärmen som läser detta drar upp ena ögonbrynet och tänker "men vafan rebbe, du kan va drama" haha. Japp japp, vi chilenare är jävligt mycket drama ibland. Tur jag slapp den delen av oss bara och fick min svenska sida där haha. Nej, jag är ingen ängel fast ganska nära ändå haha. Äsch.

Imorgon kommer Irmis in till storstan igen, love it!


En helg i november














Lördag

Det första jag gjorde när jag öppnade ögonen imorse var att titta åt sidan. Bra, Josef låg där som alltid. Så tänkte jag men varför var hon inte med mig på pingvin eller donken inatt? Var jag själv? Gick jag själv? Japp.. kallt, snö, ensam. Mmmm. Sen gick jag igenom mobilen och då brast det. Bilder, videor och sms från igår fick mig att tänka på allt som hände. Alltid så störda grejer haha. Ett glas vatten tänkte jag......................... Nu var jag tvungen att väcka Josef! Vi har legat hela morgonen och skrattat åt saker som hände igår. Varför säger man så jävla bra grejer BARA IBLAND? hahaha.

Alldeles strax skall vi möta upp Hanna och Irmis i stan och äta något fett och onyttigt, can't wait! Vi saknar dig Cara men vi ses imorgon på din stora dag!


Dansa

Jag hoppas jag kan sluta tidigt idag för att möta upp mina finaste vänner och gå ut och lade en dans Hahah. Cara du skulle vart med men jag hoppas du kör skit för oss i Rom istället! Idag är jag glad!

Allt utom senap thank u, ses sen chorizinito mio!


idag skall vi klippa oss!



Åtminstone jag och Josef. Och fika hoppas jag.

Mys

Har haft en supermysig dag med Irmis, Josef och Cara idag. Mer sånt! Behöver ju inte skriva allt vi gjorde men thaibuffé, fika och sen deg hemma hos mig. Sedär nu fick jag med allt vi gjorde trots allt haha. Fick även reda på att Cara också skall bo med oss i vinter. Så jävla gött. Nu längtar vi ännu mer!


loud


Monday mornin

Tycker sånt här är jättesvårt. Jag tror ändå att jag är ganska bra på att prata om saker men sen kommer den känslan i magen som säger att orden måste ut och då vill dem oftast inte det. Så istället blir det såhär, jag sitter inne, tänker, tänker och tänker lite till. Kommer fram till saker som är bra för mig och för andra men i samma sekund som jag skall ställa mig upp för att göra annat så har jag glömt vad det var jag kom fram till. Jobbigt va.

Jobb om 2 timmar. Ledig imorgon och då skall Irmis komma in till Uddevalla, det gör mig glad!


happiness is not a destination

Happiness is not a destination. It is a mood, it is not permanent. It comes and goes and if people thought that way then maybe people would find happiness more often.
- Julian, One Tree Hill

söndag

Idag har det varit en bra dag. Jag har kollat på Uddevallakannan i Agnebergshallen där min lillasyster och hennes lag stod som segrare för flickor 17 år (de är blandade 15-16) och så nervös jag var i finalen.. haha ni kan bara tänka er. När det inte är jag själv som spelar så blir jag så det. Stort grattis Louise.

Nu sitter jag bara hemma och väntar på min pappa, han flyger just nu från Stockholm. Jag har städat mitt rum och köpt present till honom delat med lillasyster. Ikväll skall vi fira att vi har världens bästa pappa <3


Show me what you got

Hemma från jobbet och Josef är påväg hit nu. Under tiden som jag väntar på henne (SEG) så bjuder jag på dagens outfit från oss för några dagar sedan:


Tshirt (Rebecka): Sommarjobbade som lokalvårdare för några år sedan.
Skönt att kvaliten fortfarande håller sig!

Tshirt (Josef): Även här en tröja från ett tidigare jobb, nämligen Burger king.
Över det så har Josef på sig en gosig tröja köpt till ett bra pris på Intersport.

Det va det, ha en skön söndag and don't forget about your papis today!


So fine

Idag har jag jobbat och sedan suttit framför datorn ända sedan klockan 4. No fuuuuuckin life (så jävla skönt dock!). Tur jag har Irmis som också suttit framför datorn hela dagen så jag slipper känna mig ensam. Nu kom jag att tänka på msn bara för att Irma skicka låtar till mig där förut. I alla fall, vad hände med msn? Jag hatade facebook chatten och störde mig typ när folk skrev till mig där förr. Josef kände samma. Hon bruka alltid tänka "åååh men skriva på msn istället?!!?! HALLÅ!" Aja, vad hände? I reeeaally need to know!!

Inte långt kvar till Branäs nu!


Chips och en kopp te!


just the way you are

Min fantastiska och underbara vän Malin Hemberg har tillsammans med Ida spelat in en ny cover som jag precis lyssnade på och herregud vad jag ryser. Jag är så otroligt stolt över mina vänner!

Lyssna här!


London by Katrine.


Jag och Irma


Mycket tunnelbana


Vårt hotell i Bloomsbury


Mina sötisar innan konserten på Roundhouse i Camden town


Justin Nozuka var förband. Riktigt duktig kille!


Joshua Radin i'm in love with you.


Picadilly circus by day


Promenad genom stan


Vilka muffins vi hittade!


Lunch på T.G.I Friday


Sjuka köer emellanåt

högstadiet

Mycket högstadietänk i mig nu, men när man hör om det var och varannan dag så tänkter jag bara på de bra minnen jag bär med mig från det riktiga högstadiet. Här är ett av dem från avslutningsmiddagen!

9D Norgårdenskolan

Det finns många som springer runt på skolan och ränner
Men några av dem går bara runt och spänner
Vem kan det vara?
Jo, vår underbara lilla skara
Denna skara har inte varit lätt att styra
Vi många gånger funderat på en nanny hyra

Guld, diamanter, glitter och strass
Som en del av klassen denna tjej är riktigt vass
SF gillar speciellt ett smycke
Bimbo är helt rätt i hennes tycke

Stora röstresurser denna tjej visar
Speciellt när något inte passar eller krisar
Challe dumma kommentarer fällt
Trots detta har hon något speciellt

Citroner är sura men Carro kan vara värre
När hon över de andra leker herre
Aldrig hon själv orkar något göra
Och det får hon från de andra höra

Många är vi som tycker att hon är vacker som en da'
Egna regler hon helst vill ha
Denna tjejen kan sina repliker
Får Amanda inte som hon vill ligger hon på golvet och sparkar och skriker

Andrea en dag på toa skulle gå
killarna tänkte att med henne de roligt skulle få
De dörren från utsidan blockera
Så hon den från insidan fick dissekera

Ida är envisare än synden
Enligt henne är det bara hon i rymden
Alltid är det hon som skall bestämma
Om inte kommer hon till oss med något hårt att drämma

I skolan utseendet inte spelar roll
Det finns ju ingen som är värd så koll
På Torp hon vill att grabbar på henne skall blänga
Men Malin, det kan bli för mycket av din fåfänga


hot!


ups - and downs.

Min mamma sa till mig för ett par dagar sedan att det jag oftast skriver om i bloggen är ledsamt som att jag verkar nere när jag bloggar. Och nu förstår jag vad hon menar. Idag har jag varit ledsen och en av de sakerna jag tänkt på är att jag vill blogga. WHY?!?! jag förstår inte varför det är så. Men i alla fall. Vad jag
har gjort idag är att i väntan på bussen ätit min favoritglass, halkat i snön och hängt med en god vän och ätit pizza tillsammans. Nu ligger jag hemma i min säng med min laptop på magen och det är så jag har tänkt göra ikväll.


Dagens outfit m.m.


Jacka: Stadium (Köpt själv)
Grå Hood: Batistini, Dressman (Tillhör någon i släktet Vega. Vem saknar den?)
Svarta tights: Gina tricot (Inte så tighta på mig, för jag är den som är tight)
Skor: Converse (Köpta i London av Cara, används av mig)
Halsduk: Gina Tricot (Köpt på Torp när det var sån reakväll... stod i kön i en kvart men vafan typ 30 kr billigare ju?!)
Tisha: Angelos (Bättre bild nedanför)
Sockar och underkläder: Kan inte läcka


Hår och make: Slarvig knut och all natural. Dom säger leendet är det vackraste sminket så.

Dagens höjdpunkt:

Sitta på Bauhaus parkering med Josef och njuta av solnedgången.


Hold the line

Idag är jag helt död! Lyckat kalas för Malin & Irma igår som avslutades på Mortens. Bilder kommer förmodligen när jag orkar. Idag har jag inte gjort mycket mer än käkat donken med bästa Jény. Nu försöker hon och Angelo få med mig till Spritluckan ikväll. Vet att det hade vart grymt roligt men jag känner att min kropp inte orkar det.. min arma lilla tighta klena kropp. Ja jag skrev tight hahaha. Ciao.


Underbaraste Josef.


love 'em all

Jag hade så jävla roligt igår. Bilderna vi postade innan vi gick ut var bara något jag fick för mig precis innan vi skulle gå. Rebecka körde kvällen till ära och släppte av mig, Josefine och Amelie på Harrys. Och som vi har skrattat åt allt vi fick uppleva idag. Vi har haft bästa bakis-dagen tillsammans.


NU GÅR VI UT ... ¨HEJDÅ




Soy loca con mi tigre


Det var precis som vi sa innan du åkte


Bäst nu - Bättre förr

Har lyssnat igenom några låtar på Daniel Adams-Rays album och bara fastnat för lilla lady än sålänge ifall ni undra. Sitter här och försöker samla kraft för att gå igenom min garderob men neeh.. det är sååååå mycket skönare att sitta i min säng med duniset över och en hund som kommer och smackar en i ansiktet titt som tätt.

Idag kommer jag att jobba länge länge. Det gör inget med tanke på att det snart är lördag och ledighet. På lördag väntar även kalas och jag kan glädja Irma och Malin med att jag är taggad redan nu. Så nu vet ni det tjejer!

Nä här blir det inga barn gjorda! Ciao.


we'll still be friends


Alltid och föralltid, Rebecka.

utanför tunnlarna

Idag var jag med Ida och KicheCactuz, jag åt panini med mozarella. Min favorit. När jag var färdig med dem (hehe) så mötte jag upp Amelie och Katrine. Vi fikade på Coffee Roomer. Jag drack kaffe och åt den godaste vaniljbullen på länge. Efter det fick jag ont i magen.

Nu sitter jag hemma hos mig med 7 killar i soffan, Real Madrid möter Milan. Det var inte så svårt att locka dem utanför tunnlarna. Just det, dagens absolut viktigaste. Ta vara på varandra.

Anything goes

Onsdag. Tre dagar kvar till fem dagars ledighet! Fattar ni hur skönt det ska bli eller? Anything goes pumpar, ja pumpar, jag i min lilla polo. Tror säkert att Cara och Josef kan se det framför sig hur det ser ut haha. Well well för den som undrar vad som står på menyn innan jobbet idag så är det baaaambamabammm ÄGGMACKA! Och te. Yaaaaaaa ciao!


friends, my balls!


 Jag har sett på 500 days of Summer ensam ikväll. Vilken underbar film.


en till liten bebis <3


Jag är så glad för er skull. I mars väntar vi bebis.

Skickat via min iPhone

RSS 2.0