Follow my blog with Bloglovin

Midsommar

Midsommar är en högtid som firas kring sommarsolståndet. Ursprunget till midsommar är förkristet, men kyrkan har valt att fira Johannes Döparens födelse vid samma tidpunkt. Idag firas midsommar i Sverige med dans kring midsommarstången och inte sällan med sill och färskpotatis på matbordet.

Ytterst intressant information..... JAHA OCH MED DET SAGT så önskar jag er alla en glad midsommar! Klänningen och midsommarkransen är på. Nu kör vi! Pusssss


glad midsommar.

Nu sitter jag i köket där mamma skalar potatis och Carina vispar grädde medan pappa visar Kiche hur man tänder den nya grillen. Vi har precis kommit hem från Hogstorp där vi dansat kring midsommarstången och tävlat i femkamp med mina kusiner och många många fler. Snart är middagen klar och självklart innehåller den sill och nubbe som en traditionell midsommarafton skall göra. Ikväll ska jag åka ut till Grebbestad och fortsätta fira med dyra drinkar och det bästa sällskapet man kan ha.

LIVET!


Put a smile on my face

Det har vart en hektisk dag med alldeles för mycket att göra. Det är tusen olika tankar som snurrar i mitt huvud och jag är glad att denna dag snart är över så att vi har fredag och Midsommar. Imorgon vet vi inte vad vi skall göra än men vi vet att dagen skall firas och det med sommarklänning och blommor i håret oavsett väder.


alla goda ting är tre


Amandas hund Molly satt i mitt knä när vi åt på Rådhuset <3


Nya skor!!!!!!!!!!!1!


Hade en underbar kväll med fina vänner igår.

everybody knows

Hola! Long time no seeeeee och det har hänt en del ändå får jag säga. Utgången förra veckan var lyckad. Vi var först hos Challe sen vidare till Malin och sedan kolla vi Rebecca & Fiona på Trägårn. Var även med dem en stund efter spelningen på hotellet thanks to Jény och dem var riktigt trevliga men ingenting går upp emot det humöret mina underbara vänner var på i onsdags så jag gick tillbaka. Sen var det jobb hela helgen och jag var överlycklig över att Uddevalla välkomnade regnet eftersom det i vanliga fall brukar vara solen och 30+ som tittar fram när jag jobbar 24/7. Det har vart jobb hela veckan men imorgon är det sista dagen innan 3 dagars ledighet och midsommar! älskade midsommar! Var på Torp och inhandlade alkoholen och även ett par skor som skall få pryda mina fötter dagen till ära.

Nu är Josef och Cara här hos mig och gör sig iordning. Dem skall vidare till Salongen och sedan till Barbus igen men eftersom att min klocka ringer 06.30 imorgon så får jag så fint bli kvar hemma ikväll. Hoppas mina tjejer har kul ändå ♥


recent conversation


barbus


Väntar på ett samtal ifrån Sara von Hellberg så att vi kan gå till Challe och påbörja kvällen. Jag är sjukt taggad trots att jag var uppe med tuppen imorse! Ikväll blir det Trägårn, Rebecca & Fiona, barbus och fina vänner!

(Har ni någon gång som jag tänkt på hur otroligt löjligt de måste se ut när man tar kort på sig själv.. i camen.. i sitt rum?!)


dirtylittlestylewhore.



Fantastiskt vackra örhängen. Någon som har tips om vart man kan köpa liknande?

hur ska du veta om ingen lärt dig hur

Melissa Horn – Innan jag kände dig

Åt precis en smörgås med ett glas juice till efter att ha sovit bort hela dagen när jag jobbat natt på hotellet. Detta är min sista nattvecka, sedan är jag ledig 10 dagar och i juli börjar det nya schemat. Vanliga dag- och kvällspass. Ska bli så skönt! Hoppas att jag och bästis får vara lediga ett par dagar tillsammans i sommar.


you belong to me


Påväg ut ur mitt rum precis kom jag att tänka på i somras när du höll på att glömma din klocka hos mig och jag sa till dig att du skulle glömma den med mening så att du var tvungen att komma tillbaka. Jag kom på mig själv skratta lite åt att du lämnat kvar 2 nu ♥


kan inte tröttna



I will walk on water  and you will catch me if I fall and I will get lost into your eyes and everything will be alright

sunny sunday

Vaknar av att mamma ringer fel till mig. Hur underbart? Att somna om efter det var såklart omöjligt så jag fick så fint gå upp. Ställde mig upp och kände efter lite..... nepp jag mår toppen! Annat kanske man kan säga om Cara som fortfarande inte svarat på mitt fina morgon sms. Igår kväll var vi på Höga C för att kolla på Emil Ehnberg som hade en liten spelning. Det var fint när han sjöng gamla låtar som hans gamla klasskamrater kunde sjunga med i. Jag och Josef stod mest i bakrunden och lalla lite, men det var mysigt! Sen gick vi till Trägårn där vi stannade resten av kvällen. Roligast var det såklart innan vi gick ut och satt här hemma, Cara Josef och jag. Varför är det alltid så?


WOOP WOOP




say no more, get on the floor


go hard or go home

Hej på er! Nu har jag och Cara precis kommit hem efter att ha vart och gjort klart med Zang som köpte min bil. Jag skall tala om för er att jag tror jag har haft den snällaste bästa jävla bilköparen ever! Han var så rar och frågade om allting utan att vilja vara till besvär. Han har inget körkort till en bil med manuell växellåda så han kan inte köra den än förrens han skaffat det. Så påväg till där vi skall parkera bilen säger jag "Tänk att det är sista gången jag kör denna bilen". Då säger han "Nej men jag har ju inget körkort än så du kan få låna den om du vill!" Hahah ååååh.. tänk att det finns sånna människor! Nu väntar jag och Cara på att Josef och kanske Jessica skall komma hit så vi kan korka upp! Jag och Cara börjar nog redan nu :) Ha en fin kväll alla!


I LOVE U!


101005-110611

8 månader fick jag med dig. Du fanns där för att hjälpa mig med allt jag inte kunde göra själv. Du tog mig till ställen jag aldrig sett förr och fick mig även att uppleva saker jag inte trott jag skulle uppleva. Jag kommer aldrig glömma den dagen i början på januari. Jag hade sett framemot den här dagen sålänge och en känsla av lycka infann sig inom mig. Men något hände och du tvinga mig att stå ut med saker jag inte var redo att handskas med. Trodde jag. Men det som inte dödar en gör en starkare och det lärde du mig. Vi har haft många upp och nedgångar under vår tid tillsammans även ifall dom flesta har varit ner. Men du skall veta att i slutändan är jag tacksam för allt. Du var så liten men så stark som ändå orka ta mig mil efter mil. Tack för allt Jimmy/Alfred, jag hoppas att Zang tar väl hand om dig! Nu går 27.000 till MEXICO och det känns så mycket bättre!


You played it to the beat

Hola! Hoppas allt är bra med alla. Sitter hemma i köket med Cara som precis kom hem till mig. Vi sitter och pratar om allt mellan himmel och jord över en kopp te. Låter som två små gamla tanter men varje gång Cara kommer hem till mig så kokar vattnet och jag ställer fram tekoppen till henne som om det vore hur givet som helst. Te mina vänner, så underskattat men SÅ gott! Igår la jag ut min bil på blocket och det är redan massa som har ringt på den så ikväll om vi har tur kanske resan är betald och klar. Är ni lika lyckliga som jag över det?


beautiful people

Trots allt regn på dessa fina studenter idag tror jag inte att någon var mindre lycklig för det. Jag älskar verkligen sättet vi firar studenten på i Sverige. Jag stod tårögd när dem släpptes ut i Museiparken och såg mig om. Jag vet hur jävla lycklig jag var och att dem är det nu. Man vill aldrig att det ska ta slut.

Jag och Kiche var på mottagning hos Joel. Vi hängde en vuvuzela på honom och gav martiniglas i present. Vi skålade i champange och åt en riktigt god buffé med familj och vänner och därefter bjöds det på kaffe och tårta. Stort grattis till alla studenter, det är ni värda!

                           
                           


sjung om studentens lyckliga dar


Åh va glad jag blev av bilderna ifrån midsommar! Bilder som jag aldrig sett förut haha. Vi kanske gör något liknande i år.. får se men ska nog komma fram till något bra :) Förövrigt vill jag säga grattis till alla studenter! NJUT! Jag kan inte fatta att det är två år sedan jag sprang ut från Agnebergsskolan med HP3C och skrek av lycka.


turn on the love




Midsommarafton 2010. Är det någon som har några planer till årets?


jag har tröttnat på att vara likadan

Anledningen till att ni inte har fått läsa om mitt oerhört intressanta liv det sista är att jag stressat ihjäl mig för att jag jobbat varje dag och tagit och tar fortfarande mediciner för en infektion som håller i sig. Jag har så ont i hela kroppen. Fan jag hatar att vara sjuk. Men nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och börja leva igen. Imorgon ringer min läkare (som kan vara den bästa i hela Sverige, jag har sån jävla tur) och jag skall få en ny tid.

Idag har jag återförenats med Spotify <3 och gjort en ny spellista under förmiddagen. Jag har alltid haft en och samma som jag lagt till låtar i men jag orkar inte leta efter dem längre. Måste bara tipsa er om den här låten, lyssnar på den all the time. Och nu är mitt rum kliniskt rent. Alltså jag har till och med fått bytt ut madrasserna i sängen så rent är det *stolt* synd bara att inga vänner kommer hit och hälsar på så ofta som jag önskar att de gjorde. Anyways nu skall jag åka och köpa en studentpresent.


How to love



You see you had a lot of crooks tryna steal your heart, never really had luck, couldn't never figure out how to love. How to love.  See you had a lot of moments that didn't last forever, now you in the corner tryna put it together. How to love.

some people live for the power

Skickade precis iväg ett sms till Jessica "Hej! Är vi sämst?" och jag tror dessvärre att jag vet svaret på den frågan. Förstår inte hur svårt det skall vara att träffa en av sina närmsta kompisar. Ett problem är tiden. Jag vet inte men det känns som att den bara flyger iväg. Inte nog med att det redan, ja redan, är juni så känns det precis som att vi flyttade hem ifrån Branäs. Men på ett eller annat konstigt sätt känns det som att Branäs aldrig har hänt. Tänk att jag delade lägenhet med Josef och Cara en hel vinter, träffade massa människor som man tog förgivet då men som man nu inte vet när man ser igen.



Annars så.. hela helgen bestod av jobb och avslutades med en överraskning. Meningen var att Micke skulle hämta mig efter jobbet så skulle vi hem och bara ta det lugnt eftersom att jag var så trött. Men han kom aldrig och sa att jag skulle gå hem till mig sålänge istället. Så jag går hem och där står han med massa tända ljus och mat som han lagat. Behöver jag ens skriva att han är bäst i världen? Efter maten satte vi oss på balkongen och så sa han "Ska vi gå upp på taket?" Som om jag inte skulle våga. Så där satt vi.. i säkert två timmar och titta på solnedgången samtidigt som vi drack upp min champagne som jag fick i 20 års present (Tack Johan och Amin!)  haha. För att sammanfatta världens längsta inlägg.. inte konstigt att tiden går så fort.


RSS 2.0